Årsresumé 2017 – del 1

1 januari, 2018

Vi börjar 2018 med en återblick på 2017 – en årsresumé som det så fint heter. Låt oss kika in de månader som gått! Här kommer del 1, eftersom året var långt, håll till godo.

Januari

Började året med att åka till Åre på Winter Workation, med Influencers of Sweden. Som vanligt ett rätt snabbt beslut – men grymma dagar med grymma brudar och Dryden för, ja han var rätt själv faktiskt.

Untitled

Många utmaningar stod på agendan bland annat Zip-line från Åreskutan och ned med det här fotande, glada gänget. Sjukt kul!
Untitled

Annars blev det god mat, skoteråkning, bastubad, SEO snack och en hel del fotograferande. Läs mer om den resan här: Zipline, Skoter, Girlpower.

Väl hemma från Åre började Sverige drömma om våren och jag och Danne gick på MC-mässan. Jag hittade en superfin Yamaha som jag blev kär i. Men med villa och nytt liv på landet var det inte riktigt läge att investera i en ny hoj – men hey I girl can dream. Läs mer om MC-mässan.
Untitled

Februari

Februari kom runt hörnet och jag lurade med mig Danne på Takida och Stiftelsen som spelade tillsammans. Har länge velat se de live och det var kanon! Kanske en repris 2018? (Läs mer.)
Untitled
Mellan alla roligheter måste man passa på att försörja sig också. Jag och gänget från Marknadsteamet fick chansen att besöka Googles Europakontor i Dublin och lära oss allt om SEM och ”allt” annat som var pågång. Lite demo av Google Assistant och andra coola grejer. (Läs mer)
Untitled
Själv passade jag på att hänga i Dublin över helgen innan och strosa runt och uppleva staden. Har varit här förut med mina föräldrar, men det var länge sedan och en annan sak nu förtiden. Mycket trevligt! Här i Tempel Bar – där jag var förliten för att få komma in back in the days. (Läs mer)
Untitled
Inte heller kan man bara jobba och roa sig, utan även lite motion måste in mellan varven. Innan knäna packade ihop under våren passade jag på att ta ett antal vinterpass hemmavid. Införskaffade mig nya dubb-skor från Asics och blev förälskad även i de. (Läs mer)Untitled

Mars

I Mars var det dags att använda min julklapp och jag och Daniel for till Yasuragi. Fin utsikt, god mat och möjligen lite för lugnt för min smak. Men trevligt var det i alla fall. ”Att göra saker”-presenter är alltid skoj! Daniel tyckte att ”hälla vatten över huvudet på en pall” var underbart och jag hann simma ungefär 18 längder innan han kom ut från herrarnas omklädningsrum. Kommer vi komma ihåg det – svar ja! (Läs mer)Untitled

Sen fortsatte vi att göra saker – nämligen åka till Sälen. Efter en dags försening, eftersom jag totalt däckat i feber dagarna innan, så kom vi ändå iväg tillslut. Vår weekend var härlig, men kanske inte som planerat. När jag väl började kvickna på mig blev Daniel sjuk och hela skidresan gick i sjukhetens täcken. Men snö och brädåkning är ju aldrig fel – oavsett. (Läs mer)
Untitled

Mars innebar också att Daniel fyllde 30 år och jag hade styrt upp överaskningsfest med hans kompisar. ”Vilken tårta som helst, bara den är en Metroid” var direktiven. Så en metroidtårta blev det – och den här lite vackrare Mario-svampen. (Den andra tårtan kan du se här.)
Daniels 30 årsfest (1 of 1)

Efter en intensiv mars med mycket händelser fortsatte det med The Influencer Convention, på Grand Hotell Saltsjöbaden. Passade såklart på att heja på folk som jag träffat i Åre, och inspireras av alla duktiga influencers som var på plats (Läs mer). Missade dock kvällens gala – då det var andra planer på G. Untitled

April

Julklappen till mamma och pappa skulle sättas i action. Det blev middag på Kajplats 9 i Västerås, innan vi alla begav oss till konserthuset för att se A Tribute to Queen. Jag och Daniel var tydligen väldigt exalterade. (Läs mer)
Untitled

Mindre roliga saker som hände i April var såklart attacken i Stockholm, när en lastbil körde in i Åhlens och flera personer dog och skadades. Både jag och Daniel var på plats i Stockholm, men ute i Täby och vi, tillsammans med stora delar av staden tog oss därifrån för att undvika eventuella efterföljande händelser. Sån tur var blev det ju inga fler. (Läs mer)
Untitled

Efter att lugnet åter lagt sig i Stockholm. Det tog inte många dagar innan allting var som vanligt igen. Så hjälpte jag till att styra upp Certex monter på Ultimate OCR i Åkersberga. Team Certex var också ärade att få ha mig att springa i deras tröja och här ser ni då min stilfulla målgång. (Okej, kan vara så att greppstrykan skulle behöva finslipas lite innan nästa gång.) Men det var kul! Med lite mer träning skulle jag absolut kunna springa mer lopp. Har också haft anledning att lära känna Andreas aka superkroppen som arrangerar detta lopp. Behöver du lite tips – kika in hans sida. 
Untitled

Efter att ha duschat bort all lera och torkat upp efter OCR-loppet blev det så småningom Valborg. Vi passade på att fira den hemma i Strängnäs. Och enligt redan satta traditioner i Luleå, så väntade vi med att åka till brasan tills allting som fanns kvar var mer eller mindre en glödande hög. Det gäller ju att följa traditionerna. Men vi fick se lite eldshow i alla fall! (Läs mer)
Untitled

Maj

Början av året var proppade med nya kunskaper kring sökmotoroptimering, digital närvaro och YouTube. I maj hänger jag lite mer på Google i Sthlm och snackade just YouTube. En fördel när ens privata intresse som bloggare gör nytta för ens professionella kunskaper som marknadschef! Här med Influencers om Sweden igen! (Läs mer)
Untitled

Maj innebär också att värmen har kommit tillbaka igen. Här tog jag årets första glas rosé utomhus på terrassen med mini Esther. Räkor, jordgubbar, vår och bebishäng – check!Untitled

Camilla tog det bra initiativet till en tjejhelg på landet med när vädret blev bättre. Vi passade på att grilla (allting) och gjorde som vanligt mat för 15 personer fast vi bara var 2. Sen käkade vi som ungefär 10. Det är ju något man blir bra på när man tränar i alla fall. Fast å andra sidan var ja rätt bra på det redan innan! Detta tycker jag absolut ska bli en repris 2018 med! (Läs mer)
Untitled

Maj bjöd också på nya försök när det kom till träningen. Började cykla någon gång i veckan. Simma, cykla, springa – triathlon kanske?
Untitled

Jobbmässigt innebär Maj Maskin Expo – så hängde i montern i vackert väder med dessa herrar.
Untitled

Sen passade jag på att ha MC-premiär också! Fixa med trasigt handtag och ta bort strypningen från mellan, så att hojen får visa sina bästa sidor. Vilken skillnad! Längtar redan till säsongen 2018!
Untitled

Sim-premiär var det också! Inte alls så kallt och burrigt som jag hade trott. Nedräkning inför OW 2018 – bara 4 månader kvar!
Untitled

Mer premiärer var det – hejade på Oliver som hade UFC-premiär. Jag och Camilla hejade från soffan! (Läs mer)
Oliver

Juni

Sommaren kom och jag och Daniel var på bröllop i Karlshamn. Så fint, och trots att jag inte kände brudparet, utan bara var med som respektive, så kände jag mig varmt välkommen. (Läs mer)
Untitled

I Juni passade vi också på att vara stolta över vår alldeles egen byggda köksö, som passade utmärkt i köket!
Kokso

Juni var också månaden då Håkan Hellström spelade på Stadion. Vi var där och valde den bra dagen. Den dagen då ”rullande åska” inte avbröt konserten. (Läs mer)
Untitled

Fortsatte simma <3 – no comments needed!
Untitled

Juni var en händelserik månad – så låt oss köra snabbversionen:

Vi firade midsommar…
Untitled

…och jag blev biten i benet.
Untitled

Jag åkte till Portugal för att surfa…
Untitled

…men åkte in på sjukhuset
Untitled

Fick antibiotika, drack vitaminbomber, chillade vid poolen och kollade på vågorna.
Untitled

Untitled

Gjorde det bästa av surfförbudet och körde SUP, Lissabon och vingårdsbesök.
Untitled

Untitled

Vingård Portugal

Quinta de Sant Ana – Mafra

Avslutade Juni på topp med att lyckas få 2 dagar surf i Ericiera innan jag åkte hemåt igen!
Untitled

Det var första halvan av 2017. To be continued…

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Årsresumé 2017 - del 2 - DaysbyJuDaysbyJu 3 januari, 2018 at 00:55

    […] Vi började 2018 med en återblick på 2017 – en årsresumé. Här kommer del 2, eftersom året var långt. Årsresumé 2017 – del 1 hittar du här. […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.