The Influencer Convention – Grand Hotell Saltsjöbaden

31 mars, 2017

Untitled

Årets version av BBCon –> The Influencer Convention gick av stapeln idag. Och jag var såklart där! Från att ha varit en högst okänd person i sammanhanget så känner jag nu faktiskt igen en del personer, och en del känner igen mig. (Sara Öhman aka ”Social media gurun”, hade till och med lyckats klippa in en av mina Instagram-inlägg på en slide. Om det sen var ett aktivt val låter jag vara osagt…)

Untitled

Och jag har liksom fastnat lite i den här klicken med Power Brudar. Säga vad man vill om bloggare. Men drivna entreprenörer det är de i alla fall! Brudar med skin på näsan, och ibland en och annan åsikt om mansgrisar – utan att för den skull bli någotslags ”överfeministiskt” forum. Här är känslan att ”vi” kan minst lika bra som ”ni”. Och sorry alla män, bloggarna är än så länge ett kvinnligt manér!

Vilket ju med tanke på den omgivning jag vanligtvis befinner mig (bland stållinorna) är ett rätt skönt miljöombyte. Appro på miljö var inte Grand Hotel Saltsjöbaden helt fel!

Untitled

Hotellet i sig har några år på nacken, vilket syns här och där. Men det genomgår just nu en stor uppfräschning, vilket redan märks – men har en enorm potential. Gran Hotel Saltsjöbaden är liksom ett slott med en grym utsikt över vattnet, lyxvillor och båtar. Med ett eget spa, högt i tak och häftiga miljöer. Ge det nya ”crew:et” något år och lite pengar i investeringar så har det här hotellet potential att bli riktigt, riktigt lyxigt. Att de serverade en god vegetarisk lunch och att kvällens gala middag skulle var helt vegansk tyder också på att köket ligger helt med i tiden för att matcha behoven från t.ex. TIC.

Dagen bestod av massa intressanta föreläsningar med grymma personer – som Underbara Clara, Teknifik, ett gäng YouTubers, instagramprofiler som Callsign_hanna  och avrundades med Twitterprofilen Maral Kalajian.

Jag måste bara bjuda på några klockrena citat från Maral. Vad sägs om:

 • Piss people off #HatersGonnaHate

Untitled

Eller kanske:

 • Fuck the rules, do what works for you

Just loooove that!

Untitled

Och så här en fredagskväll tycker jag ni ska ta med er in i helgen:

 • No-one is you and that’s your power!

Let’s roll!

Untitled

Och ni – det kan vara värt omvägen ut till Saltsjöbaden en vacker vårdag. Kanske en glass på bryggan eller lite spatserande längs vattnet och titta på båtarna. När det är så här vackert en gråmulen, kall fredag i Mars. Hur tror ni då inte det är en solig, varm lördag i April? Go for it!

Untitled

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sara 4 april, 2017 at 15:17

  Du står högt i min algo!
  Fint att få hänga lite igen <3

  • Reply Julia 4 april, 2017 at 19:29

   That’s how I roll ;) Detsamma – jag hänger vidare bland dina instastories! <3

 • Reply Årsresumé 2017 - del 1 - DaysbyJuDaysbyJu 1 januari, 2018 at 13:19

  […] på folk som jag träffat i Åre, och inspireras av alla duktiga influencers som var på plats (Läs mer). Missade dock kvällens gala – då det var andra planer på […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.