Girl Power Boost på Winter Workation

18 januari, 2017

När 33 tjejer och Dryden hänger i Åre över en helg kan det uppenbarligen inte bli fel. Jag håller för fullt på att samla krafterna för att summera några av de roligaste aktiviteterna i Åre – Zipline och Snowbike. Men tänkte även slänga mig över lite allmän brädåkning och längdskidor. Men först måste jag bara stämma in i kören av positiva utlåtanden kring Winter Workation i Åre.

Girl Power Boost i Åre - Daysbyju
Jag var alltså, om någon missat, på Winter Workation i Åre en långhelg förra veckan. Just nu för en vecka sedan laddade jag upp på kontoret för att släpa mig till centralen med en massa bagage i ett riktigt snöoväder.  Winter Workation är alltså en blandning mellan work (alltså bloggen) och semester. Det var faktiskt precis vad det var. Så mycket bloggande blev det dock inte. Men en jädra massa inspiration till att göra bättre och göra annorlunda.

Genierna bakom den lyckade helgen var Linda och Sara. Linda som dragit igång Influencers of Sweden (Sveriges branschorganisation för Social Media Influencers). Sara som driver driver träningsglädje under Metro Mode och är Marknadschef på Holiday Club i Åre. Dessa två är värda all eloge. En så grym helg. Både för oss som var där. Men troligen även för de företag som ställt upp och sponsrat helgen. För här snackar vi word of mouth-marknadsföring. 34 bloggare är nu jädrigt pepp på 2017 och jag lovar att vi kommer koppla Åre till det här. Så grattis till en grym marknadsföringsinsats, en grym helg och grymt mycket pepp.

Girl Power Boost i Åre - Vatten
Bloggare – 14 åriga blonda tjejer som pratar smink och är bratiga?! Well – no. Alltså mer energi och Girl Power som fanns den här helgen får man leta efter. Jag som vanligen jobbar med en drös gubbar (sorry guys!) är liksom inte van att ha lyxen att omge mig av kvinnliga entreprenörer. Jag är så glad att jag fick den här helgen att lära känna er!

Girl Power Boost i Åre - Skidåkning
Jag kände ingen när jag åkte upp, ändå kändes det som att hänga med ett gäng vänner en helg. Hur ofta händer det? Alla delar med sig, pushar, förklarar, skrattar och gråter tillsammans. Vi pratade success stories och hårda jävla väggar att springa in i. Och vi utmanade oss själva. Allihopa på sitt sätt.

Girl Power Boost i Åre - Skidåkning
Ingen nämnd, ingen glömd heter det ju i vanliga fall. I bloggvärlden fungerar det liksom inte riktigt så. Så här kommer lite länkkärlek till en drös med inspirerande tjejer.

 • Tack Erika, Elena, Maryam och Ulrica för rolig skid-/brädåkning!
 • Tack Sofia, MiaKatrien, Anna och Ulrica för Zipline-äventyret det var grymt kul.
 • Tack Daniel, Katrien, Anna, Lisa och Annie för Snowbike-dagen, häftig upplevelse.
 • Tack Katarina för crash-course i fotografering. Emilia för säljtips. Annika för poddtips, Mary för ett imponerande driv och Helena för skidinspiration och jag kunde fortsätta halva natten….

…men summan av kardemumman är – all tjejer som var där bidrog till en awesome helg som jag kommer komma ihåg länge!

Kika in på deras bloggar för inspiration i topp-klass inom t.ex. resor, träning och mat. Ser själv fram emot att få följa dessa under året!

Nog om tacksamhet för Winter Workation!  Snart ska jag dela med mig av Zip-line äventyret. Typiskt bra adrenalingrej!

0

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Camilla 18 januari, 2017 at 22:28

  Alltså… Måste bara säga att jag behövde titta några extra gånger för att förstå bilden på dig var så fin!
  /helt orelaterat till ämnet
  Puss! ??

 • Reply Camilla 18 januari, 2017 at 22:29

  Första** ska det såklart stå.
  Älska autocorrect ?

 • Reply Julia 19 januari, 2017 at 08:40

  Men tack! :) Jag tycker också att den var riktigt bra. All cred till fotografen Annika (resfredag.se)!

 • Reply Längdskidor i Åre Björnen med Åreguiderna. En härlig tur i skymningen. 19 januari, 2017 at 12:18

  […] del av gänget som åkte skymningsskidor med Åreguiderna i Björnen. Undertecknad, Helena, Erika, Julia och […]

 • Reply Winter Workation i Åre - Reach Your Goal 20 januari, 2017 at 13:19

  […] fick mig att bli alldeles varm. Jag kände ingen innan jag åkte, ändå känns det verkligen som Julia klockrent beskrev, att jag hängt med ett gäng vänner i fyra […]

 • Reply Winter workation - om att växa lite - Helena Enqvist - hon som cyklar lite 20 januari, 2017 at 15:20

  […] tar oerhört vackra bilder och driver bloggen Rowan Tree Annika som kom med så många bra tips. Julia som driver bloggen daysbyju och som nu ligger som en favorit hos mig. Jonna vars blogg jag läst så […]

 • Reply sara i åre 20 januari, 2017 at 15:39

  sjukt bra helg – tänk att det hunnit gå en hel vecka sedan vi sågs!

  • Reply Julia 20 januari, 2017 at 20:45

   Verkligen! Ja idag för en vecka sedan var det full fart! :)

 • Reply Helena Enqvist 20 januari, 2017 at 16:23

  Tack själv Julia! Det var roligt att få träffa dig :-) du sammanfattade helgen på ett klockrent sätt i det här inlägget. Det är häftigt med det driv som finns!

  • Reply Julia 20 januari, 2017 at 20:46

   Tack! Roligt att träffa dig med! Ja jag är helt tagen av drivet som det här gänget visade! Coolt ju!

 • Reply Veckans Yey och Veckans Nay - Kontraster och många intressen - DaysbyJuDaysbyJu 21 januari, 2018 at 19:24

  […] var jag ute i skidspåret, första gången sen Winter Workation i Åre 2017  och det var så härligt! Solen lyste på kritvit snö, det var lagom mycket folk i spåren, […]

 • Reply Mountainbike det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert - DaysbyJuDaysbyJu 6 mars, 2018 at 22:44

  […] att ge mig in lite mer på det här med cykling har ökat efter att jag började läsa Elnas blogg (efter winterworkation i år 2017). Som sagt, cool brud som nu mera också har ett supersött litet cykelfrö som man inte kan missa […]

 • Reply Veckans Yey och Veckans Nay - MTB-läger och att bemästra allt - DaysbyJuDaysbyJu 20 maj, 2018 at 21:28

  […] Öland. Hängt med ett awesome gäng tjejer och lärt mig cykla Mountainbike. Elna Dahlstrand som jag träffade i Åre höll som bekant lägret och gjorde ett grymt jobb. Precis lagom nivå där man pushar sina […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.