Veckans Yey och veckans Nay – Girlsweekend och dygnets timmar

14 maj, 2017

Söndag och dags för veckans yey och veckans nay!

Måste meddela att det känns som en riktigt bra vecka när man en lång stund får fundera på vad som ska vara veckans nay. Det måste man ju ändå se som en bra grej!

Veckans Yey

Veckans yey tilldelas den här veckan vår Girlsweekend. I fredags eftermiddag drog jag och Camilla iväg till landet för att hänga över helgen.

Vi började med att bunkra upp in för helgen på Big Inn i Köping, med diverse saker att lägga på grillen. Helgen har gott i grillningens tecken kan man lugnt säga. När vi kom fram på fredag kväll var det direkt fram med grillen. Solen hade gått ned och det var inte speciellt varmt. Men grillad kyckling och diverse grönsaker på grillen smakade somrigt ändå!

Veckans Yey - Girlsweekend

Sen myste vi inne i uterummet med rosé och varandras sällskap. Innan vi tyckte det började bli kyligt och flyttade in till brasan i huset. Jag menar det är ju ändå Maj!

Veckans Yey - Girlsweekend

Dagen efter var vädret betydligt bättre och vi hängde med herr svan och skaffade bonnabränna.

Veckans Yey - Girlsweekend

Och grillade lite mer såklart!

Veckans Yey - Girlsweekend

Söndagen började också väldigt bra. Jag väcktes nämligen av att gästen i fråga hade fixat brunch. Sicken lyx!

Veckans Yey - Girlsweekend

Sen blev det vårpromenad och titta på alla vitsippor innan vi begav oss hemåt.

Veckans Yey - Girlsweekend

Väl tillbaka i Strängnäs avslutade vi helgen med årets första rabarberpaj! Kärlek!

Veckans Yey - Girlsweekend

 

Veckans Nay

Som sagt känns den här veckans nay som en lyx den med. När man liksom söndagkväll tittar tillbaka på veckan och tänker att – fasiken den här varit rätt bra ändå!

Men jag kan ju inte vara så klyschig att jag påstår att det inte finns någonting dåligt alls den här veckan. Så jag klagar lite på dygnet timmar.

Veckans nay - dygnets timmar

Det finns så mycket saker jag vill hinna med. På jobbet, hemma, med kompisar, på resor, ute, inne och överallt. Men jag måste prioritera bort saker som jag vill göra. Det är tråkigt.

Jag har så många idéer som jag vill fixa på jobbet – men inte de timmarna jag behöver. Så mycket saker jag vill styla och fixa hemma. Men jag hinner inte. Så många saker jag vill göra med vännerna. Men jag hinner inte. Så många resor till spännande platser som jag vill göra. Men när.

Det är då jag ser tillbaka till en lyckad weekend med vänner, häng ute, mijö ombyte och försmak på sommaren. Jag har laddat batterierna för en produktiv jobbvecka.

Lets go!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 15 maj, 2017 at 07:43

  Så härligt med en helg på landet!

  • Reply Julia 16 maj, 2017 at 21:45

   Ja! Superskönt! Hoppas du också haft en härlig helg!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.