Sista konferensdagen och muay thai

29 september, 2015

Insane veckan (eller veckorna) med konferenser är över. Det har varit kul, men intensivt. Givande och krävande. Nu är alla presentationer och uppgifter gjorda och nu återstår bara fortsatt arbete med att ta tillvara på och implementera kunskaper, koncept och idéer. Dock är inte ”intensiviteten” (jag lovar det ordet finns säkert ;) över. Vår ekonomichef vill ha in utkastet på budgeten för 2016 på torsdag. Den behöver göras, samt koordineras med sälj. Och jag har en föreläsning jag ska gå på imorgon eftermiddag (en marknadsföreläsning där Reinfeldt föreläser, via Bisnode på Berns) så det finns risk att det blir en lång dag. Men sen efter torsdag – då är det nästan Semester! Palma med mamma på lördag! Längtar!

Imorse vaknade jag till ett krispigt, klart och vackert Lidingö!

  Ett av husen där skulle jag ju helt klart kunna tänka mig! 
Sen blev det hotellfrukost – yummy!

   
 08-13 var det sedan strategikonferens med AxInter om Affärsmannaskap, ekonomi och lönsamhet och sustainability. Riktigt bra dag – många ideér att ta med sig.

Sen blev det jobb hemifrån på eftermiddagen och städning av för många dagars icke-svarande på mail. Daniel fixade käk :)  
Sen blev det första träningspasset, muay thai, på alldeles för länge! Skönt att få det avklarat och gick ganska bra faktiskt. Mycket kontringar och duckningar – alltså reaktionsförmågan kunde ju vara bättre. Men det kommer väl det är ju så mycket teknik. I varje fall blev det invigning av nya träningskläderna!

  
Efter träningen blev det re-fill med energi genom en Kvarg med energidryckssmak. Den blev dissad av Tasty Health, som för övrigt är en riktigt bra blogg men bra inspiration och goda recept! Men jag måste säga att jag gillade den. Smakar som kvarg med red-bullsmak så det förutsätter att man gillar Red Bull/energidryck men det sa sig ju nästan självt ;) Det var kanske inte världens smartaste drag att äta den precis innan läggdags då jag efter att ha käkat i princip hela burken insåg att det inte bara var  smak av energidryck utan att kvargen faktiskt innehöll koffein. Det kan ju vara värt att notera. Åh andra sidan kan jag dricka kaffe när som och ändå sova så lär inte vara ett problem. Pröva och se vilket team du tillhör :)

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.