Ingen Speedway i regnet

11 september, 2018

Jag tycker verkligen att det är superkul att jag och pappa tagit upp vår gamla aktivitet – Gå på Speedway. När dessutom Smederna levererar proffsig åkning och har tagit sig till Kvartsfinal är det ännu roligare. Förra veckan vann de kvartsfinalen hemma mot Indianerna och idag väntade Semi mot Rospiggarna.

Efter ännu en hektiskt dag med kundbesök i Stockholm – rullade jag mot Eskilstuna i regnet. Redan då misstänkte vi att det kanske inte skulle bli någon Speedway ikväll. Men man kan ju inte tacka nej till köttbullsmackor hemma hos mamma och pappa – så det blev en sväng dit ändå.

Matchstart

Väl på plats hemma hos föräldrarna kunde vi konstatera att tävlingsstarten skjutits upp till 20.00 istället för 19.00 som var ordinarie match start. Men regnet öste fortfarande ned. En korv, stuvade grönsaker och en köttbullsmacka senare regnade det fortfarande och matchstarten på Speedwayen var uppskjuten ytterligare en halvtimme. Vi konstaterade att med en väckarklocka som ringer 05.00 imorgon bitti och med ett schema bokat fram till 18 var det inte läge att försöka sig på 2,5 timme Speedway i regnet.

Smederna Speedway

Så det blev kaffe och skitsnack hemma hos föräldrarna. Och ett bokat bort på restaurang till nästa vecka. (En vecka kvar som ”20”-åring – jösses).

Nu ska jag packa ihop säcken för kvällen och lagra in några sömntimmar på kontot. Vad jag kan se verkade det aldrig bli någon matchstart idag. Snörpligt. Men kanske kan vi få en ny chans att se semifinalen?!

Over and out.

*Edit: Eller kanske inte, Smederna Speedway Facebook: ”En riktig mardrömskväll på Motorstadion. Underläge i halvtid med 39-51.”

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.