Kappsegling och strategidag

29 september, 2015

När man är mitt uppe i massa års studier då är det det här man kämpar för. Och ibland händer det. När man hamnar på en strategidag på Lidingö där team-aktiviteten är kappsegling. Riktigt roligt! Jag som aldrig satt min fot på en segelbåt fattar helt plötsligt ”grekiskan” och skulle Så väl kunna tänka mig att göra det här igen! Allting som är på vatten! (Utom stora färjor som gör mig sjösjuk då.) Härlig dag på Skoghem och Wijk!

   
   
Sen blev det strategi diskussioner med Koncernchefen och digitala strategier med Nils-Petter. Intressant eftermiddag. Tyvärr kan jag inte säga att vi vann kappseglingen – men vi gjorde ett gott försök! Kul var det i alla fall! Och vädret var helt underbart för att vara slutet på september – man ska liksom inte kunna stå i skjorta!

Sen blev det fördrink, middag och dart!

 Förrätt 
Måndagsvin

 
Efterrätt! Måndagslyx!

 
Snillen spekulerar!

  Mycket trevlig dag! Nu sova och fortsatt konferens imorgon! God natt! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.