Om DaysbyJu

Välkommen till DaysbyJu.com

Den här bloggen är precis som namnet antyder; om DaysbyJu alltså om mig Julia, eller lite kortare – Ju’s dagar.

Adrenalinkickar – motorcykelkörning, thaiboxning, ju-jutsu och att allmänt trotsa den där omtalade komfort zonen,  enbart för att det är en sådan underbar känsla – efteråt!

Köksäventyr – när jag inte hoppar ut med en lina runt fötterna, kastar jag mig gärna in i nya äventyr bland kastrullerna. Nytt är skoj, enkelt är trevligt och utan nötter är ett måste.

Karriär – ge mig ett för stort ansvar och jag blir sporrad, ge mig ett för litet och jag blir uttråkad. Marknadschef, kvinna, management, svensk industri och branding. Nu kör vi!

Livet – Mellan adrenalinkickar, smoothies och businessmöten kommer det vi kallar livet. Vardagens alla guldklimpar och stenras. Sambon, huset och drömmarna.

DaysbyJu.com handlar om att jobba inom industrin- men också precis lika mycket om att hitta träningsglädjen. Bloggen handlar också om att ha världens bästa sambo (nästan jämnt i alla fall).
Den handlar även om mat och bakning och böcker och simning och sena nätter. Den handlar om långa sovmornar och gympass och businessmöten och fika med kompisar och fika utan kompisar och livet där emellan!

Har du idéer, input eller annan feedback tveka inte att höra av er.

Välkommen!

/Julia E.