Back to the 80’s

23 november, 2017

Jag missade ju liksom det mesta av 80-talet. Och det jag inte missade kommer jag ju knappast ihåg. Men igår fick jag återuppleva 80-talet. En mycket trevlig upplevelse.

Det här är då jag och mitt rockband. Visst är vi fina?!

Okej, låt oss ta det här från början.

Jag har alltså varit på mässa i Göteborg. Krandagarna närmare bestämt. Inte kram-dagarna som min mamma ”tror”. Även fast jag fick ett gäng kramar. Mer om det vid ett senare tillfälle.

Krandagarna är en återkommande mässa/konferens som hålls varje år för lyftindustrin. Det är också standard att första dagen avslutas med en middag med tema. I år var det alltså 80-tal. Och alla utrustades med diverse 80-tals attiraljer. Jag hade snyggaste röda peruken, en snorgrön boa och några nätaktiga handvärmare i samma sexiga färg.

Det roliga med detta är att verkligen alla går all in. Och när gubbar runt 50 går all in då blir det fest. Jag avslutade kvällen tidigt vid 23 men var ändå riktigt sliten i morse. Man är ju inte 20-längre som det sägs… Förkylning, för få timmar sömn, och väldigt länge sen jag drack mer än bara någon öl märktes. Men måste ändå säga att jag lärt mig vad som är ganska lagom. Kanske blir lite äldre och lite klokare ändå.

Kul hade vi i alla fall. Och mässan och konferensen var också bra. Lyckades få fram några bra leads och diskussioner med kunderna alldeles själv, så det kändes bra.

Hörrni – snart är det helg igen! Fast det tänker vi ju inte på för man ska ju njuta av dagen. Business-with-pleasure som Olof Rölander som föreläste för oss förutspråkade. Var nog andra eller 3e gången jag lyssnat på Olof, han är bra!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.