Veckans Yey och Veckans Nay – Finland och nytt jobb och bloggfrånvaro

4 februari, 2018

Veckans Yey – Finland och nytt jobb

Andra veckan på nya jobbet har såklart inneburit intensiv vecka med mycket nytt att lära. Vilket i min mening inte är någonting negativt. Att det är mycket nytt och fullt ös och nya ställen att se gör att dagarna flyger fram, precis så man vill att de ska göra i arbetsveckorna. Om de flyger fram har man roligt, eller i alla fall alltid något att göra. Är det för lugnt blir jag uttråkad och ofokuserad.

Min två resor till Finland, Helsingfors (Helsinki) och Tammerfors (Tampere), har enbart varit positiva. Det är fina mysiga städer jag besökt och de människor jag träffat driftiga och trevliga. Finland är för mig ett väldigt neutralt land, ett sådan som passerar sådär i bakgrunden och som man inte tänker så mycket på. Men som sagt, jag är positivt överraskad och ser fram emot att få spendera mer tid där framöver. Eftersom nya jobbet har sitt nordiska huvudkontor i Finland så kommer det bli mycket resor dit. Rykten säger att det kommer bli resa till London med för utbildning på/i närheten av det globala huvudkontoret som nyss öppnades där. Skoj!

Men Stockholm är inte helt fel det heller! Planerar in två dagar i huvudstaden kommande vecka!

Nattligt Stockholm från luften

Nattligt Stockholm från luften

Veckans Nay – Bloggfrånvaro

Från att ha varit extremt petig med att alla inplanerade blogginlägg ska komma ut i tid, har det på sistone varit lite si och så med den saken. I torsdags sprang tiden iväg för mig och inte förrens jag la huvudet på kudden, redan alldeles för sent, klockan 00.15 insåg jag att jag glömt blogga. Jag övervägde att göra det, men tröttheten och förnuftet tog överhand och jag tänkte att jag gör det imorgon. Med nytt jobb är det mycket saker som ska göras, och det får såklart prio. Så jag hoppas att ni har överseende.

Samma sak gällde 30 days of yoga. Jag hade ett bra flow på 10 dagar, men när jag åkte till Fuerteventura och internet anslutningen inte alls klarade av YouTube så gick det liksom i stå. Hade tänkt fortsätta direkt när jag kom hem. Men insåg att nytt jobb och massa resdagar inte var perfekt för att göra Yoga med. Inte för att det inte går att göra när man reser, det går utmärkt. Men tanken med 30 days of Yoga är ju att bli kompis med kroppen och lyssna på den. Att ovanpå allting annat även trycka in 30 minuter yoga, bara för att, kändes inte rätt. Så jag valde att avstå. Även förra veckan med resor och en hel del att ordna lät jag det vara. Men nu känner jag att det faktiskt är dags. Kroppen är stel och jag har än så länge ingen resa planerad denna vecka. Så imorgon kör jag igång igen dag 11 av 30 days of Yoga. Kroppen behöver det.

20171227_224948

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.