Nya Aim’n Waves i brevlådan!

24 februari, 2016

Började följa tjejerna bakom Aim’n ganska tidigt när de drog igång Aimn Apparel. Fastnade då för deras Camo tights och efter mycket funderande, klickade jag hem ett par. Har älskat mönstret från början, även om de, och även jag, var lite före sin tid med just mönstrade tights. Nu är de ju minst sagt överallt. Men vi behöver lite färgklickar i tillvaron så gärna för mig.

Precis som vanligt hade jag nu funderat länge och väl men bestämde mig i förra veckan för att klicka hem ett par Aimn Waves när de hade lite rabatt.

Var positivt förvånad när jag öppnade paketet! Jag gillade mina Camo, de var coola och sköna, men nopprade sig tyvärr lite (klättrade med de första gången mot en vass vägg så tja, det var inte så konstigt) och tyget var inte min superfavorit, men mönstren vägde liksom upp det. Men nu när jag öppnade paketet med Aimn Waves – såå sköna. Liksom mjuka, fast fasta och glansiga, fast matta. Underbart material, var kär redan innan jag satte på mig de. Körde Yoga i de i måndags och det fungerade bra! Återstår att se till våren hur de klarar eldprovet löpning, när i princip allting utom ett par SOC-löparbyxor glider ner. (Tja innan de har ”svettats fast” för då sitter ju i princip vad som helst!)

Nya Aim'n Waves
Prövade det här med självutlösare – det var liksom inte så lätt… ;) Rätt avstånd och samtidigt nära. Så jag gjorde vad jag kunde – vek ihop mig i bilden!

Nya Aim'n Waves och lära sig kamera teknik

Älskar mönsterna, så fina!

Nya Aim'n Waves så fina mönster

 

Så här ser Camo tightsen ut – säljs dock inte längre:

Aim'n Camo

 

Nu är jag sugen på Marocco tycker de är coola!

Idag har jag jobbat, varit på City Akuten inne i stan och kollat upp min astma och allergi, som såg bara bra ut, skönt det! Så här tomt kan det se ut inne i Stockholm city kl 08.00

Stockholm City 08.00

Sen blev det jobb ute i Täby som vanligt. Efter jobbet hämtade Danne upp mig och vi åkte till Ikea och köpte en ny skänk till vardagsrummet. Bilder kommmer!

Sen hade jag tänkt ut en överraskning eftersom jag vet att Daniel älskar att äta på Bamboo City (som inte riktigt är min favorit) så hade kollat att det fanns en i Kista som skulle ha öppet till 22.

Så efter Ikea gav jag honom vägvisning till Kista, och vi gick ut och letade rätt på restaurangen som låg väl inklämd bakom Ericssons kontor där allting kvällstid var helt dött. Kista vara som en spökstad efter som alla hade gått från jobbet. Tyvärr var även restaurangen som en spökstad och strax efter kl 19 var den tvärstängd :( Så det blev ingen buffé där.

Men jag kände att jag ändå ville göra något bra av den lovade kvällen och kollade Yelp efter en bra Asiatisk buffé i Norrort och hittade R-Asia som låg i Solna City. Efter ännu en GPS miss (hamnade liksom på en parkering vid posten, vad hände med adressen?!) så kom vi i alla fall rätt och restaurangen var öppen. Så vi fick lite mat till slut! Det var gott, om än lite urplockat eftersom vi var där strax efter 20.15 när de stängde 21.30. Så hade fått högre betyg om vi kom tidigare tror jag. Men kan helt klart tänka mig ett besök till. Lite sushi, lite yakiniku, lite lax, prövade dumplings (inte riktigt min grej) och sen ris (yummy för ris!).

R-Asia
Nu blir det stretching och sen sova. Måste få in bättre sovvanor igen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.