Goodiebag från Blogger Boot Camp

14 mars, 2016

Lördagens goodiebag var inte en sån där liten pyttig sak utan en stor, tung och mäkta välfylld påse. Ja, jag är lite material girl, när den dessutom innehöll massa ätbara saker blev jag ännu gladare. Dessutom var det bara tre av de som innehöll nötter, vilket ur en goodiebag för träningsmänniskor måste anses som riktigt lyckats. Två bars från Friggs och en burk jordnötssmör skänktes till en nöjd sambo. Resten kunde jag faktiskt äta eller använda själv!

Goodiebag från Blogger Boot camp

Friggs var bland annat en av sponsorerna och Goodiebagen innhöll de nya majskakorna som skrivits om lite överallt i social media. Återstår att pröva. Det jag däremot kastade mig överdirekt, var miniriskakorna doppade i mörk choklad. Allså mums! Riktigt fina!  Sen var det en hel drös med grejer från Apotek hjärtat, body wash, lotion och deodorant. Torrschampo från Living proof. Rödbetspulver och juice från Holistic. (Prövade deras blåbär och lingonshot på plats – mums!)

Goodiebag 

Nagellack från Depend. Clean drink från Clean Fit. Omega tre. Skavsårsplåster. Thér. Coldzyme. En menskopp.Vatten. Risentas proteinmüsli (utan nötter!). Brun utan soltabletter. Tyg påse från run and relax (snygga träningskläder!) och en tygpåse från apotek hjärtat.

På plats på Blogger Boot Camp var även TomTom och visade sina nya pulsklockor , bland annat TomTom Spark Cardio Music. Jag kör ju just nu med FitBit Charge HR, men den är inte vattentät och utan GPS. TomTom Spark Cardio Music har både muisk (tyvärr mp3 som känns väldigt lite 2016, men ändå, skönt att slippa mobilen!) inbyggd GPS, pulsmätare mot handleden (precis som Fitbit) plus att den kan användas i vatten. Jag är lite sugen på att börja simma ute till sommaren. Då vore det ju något att ha en sportklocka där man kan se hur långt man simmat! Det vore skoj! Jag var rädd för att den skulle vara stor och tung, men var förvånansvärt lätt och smidig, så jag tror minsann att jag ska klicka hem en till mig!

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.