Extra timmar sökes!

16 mars, 2016

Som rubriken säger: Extra timmar sökes! Jisses alltså, den här veckan, den här månaden. Dygnet går bara inte ihop. Det är ny katalog, det är den ena mässan efter den andra att styra upp, det är ännu mer katalog, det är utbildningar, det är mail, det är office templates, det är träning, det är födelsedagar, det är styrelsemöten, det är årsmöten, det är Yelp-möten, det är bloggande, det är stretching, det är naprapattider, det är gym. Och då har jag inte ens räknat med sån där nödvändig markservice som städning, tvättning och matlagning.

Kanske också är just därför min kropp mest skrikigt efter gröt de senaste dagarna. Käkade gröt till kvällsmat igår, och gröt till kvällsmat idag. Det kändes liksom inte ens som en uppoffring, jag var genuint sugen på gröt. Den bästa gröten i min smak är denna:

Julias specialgröt

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl rågflingor
  • 0,5-1 msk krossande linfrön
  • En näve russin
  • Lite salt
  • Knappa 4 dl vatten
  • Mjölk till servering
  • Ev. micro kokade bär

Swosh blanda ihop, in i micron 4 minuter, rör om, låt stå till sig någon minut medans du micrar valfria frysta bär. Själv körde jag rödavinbär och blåbär. Micra lite längre än att de tinat så kokar de sönder och du får nyttig sylt/bärsås med bitar. Servera med iskall mjölk och njut! Jag lovar, man blir mätt av detta. Till och med jag blir det!

Sen fyllde jag på med några ägg och lite tigerkaka när jag kom hem från träningen och kanske ev. några bitar mörk choklad med yummy.

Klockan är nu alltså strax för 24 och min Daniel gick och la sig för flera timmar sedan. Idag har jag varit på Photoshoputbildning på World Trade Center. Riktigt skoj faktiskt, kände mig ändå mer hemma med det vi gjorde än jag hade trott. På ett bra sätt, för jag kände verkligen att jag kunde ta till mig alla delar i det vi gick igenom och tror verkligen att jag kommer ha nytta av detta.

World Trade Center Stockholm

Lunch blev åter igen på Pressklubben på Vasagatan, lätt att missa men ett riktigt trevlig ställe som ser ut att vara väldigt lämpat för att dricka öl på – sjukt många olika sorter. Till lunch blev det en mycket god ceasarsallad! Ceasarsallad är helt klart min favorit i salladsväg!

Eftermiddagen lyxade jag till det med lite glass från Lexicons egna glassbar – så bra koncept! Glass till 3-fikat, hur ska en glassnörd som jag kunna motstå!

Glassbar Lexicon trefika

Sen blev det direkt hem, käka den där omtalade gröten och sen sticka iväg till thaiboxningen. Jag kan meddela att höften kändes lite, lite, lite bättre idag! Alla timmars slit med stretching kanske börjar löna sig lite. Det tar ju liksom dryga 30 minuter varje dag och nu har jag hållit på varje dag sen 27 Januari, snart två månader. 30 timmar stretching måste ju fasiken ge någonting eller hur + X antal naprapatbesök!

När jag kom hem från thaiboxningen var det alltså dags för stretching, duschning, svara på dagens mail som var angelägna och en plan för MaskinExpo som behövde komma igång. Sen blev det uppdatering av hemsida för bostadsrättsföreningen. Och nu är det blogg. Extra timmar sökes! Det är något på jobbet just nu, alla har så sjukt mycket att göra, det är både superskoj och frustrerande med så mycket på gång. Jag vill ju hinna med alla saker som jag vill göra men just nu känns det lite körigt.

Extra timmar sökes

Sen vill jag avsluta med att önska min kära mamma grattis på 60-årsdagen! Alla bilder från Teneriffa tyder på att föräldrarna har det riktigt bra där. Bad, champagne och japanskmiddag lät inte helt fel.
Grattis Mamma!

Palma 2015 - Julia och Mamma
Nu blir det i alla fall natt så jag hinner med några timmars sömn! Sov gott!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.