Etuna och släpvagn

12 april, 2015

Söndagen bestod av den obligatoriska sovmorgonen, inte jättelång, men lagom. Sen blev det frukost och faktiskt inte iväg till sparringen. Utan denna söndag bestod av en roadtrip med Daniel till Etuna. Detta var faktiskt på mitt initativ och berode på den stundande uppkörningen för B96 kortet. Hade en körlektion i torsdags och det gick bra. Men han rekommenderade att köra lite till så det sätter sig i ”händerna”  – kör tills du får blåsor var tipset och efter 4h nötande med ett stort statoilskåo i eskilstuna var det nästan så. Jag är väl fortfarande inte världsbäst på att backa med släp, men nog tar jag mig runt det mesta nu! Lyckades till och med komma in på en återvändsgränd där jag verkligen fick backa 50m och runt två hörn för att komma ut – med en stenvägg på ena sidan, så jag hoppas att det går bra på torsdag :) oavsett så har jag nu i vart fall gjort allt jag kan! Vår Vd kör också upp då så jag hoppas att jag inte är sämre!

Blev mat med föräldrarna hemma, viltkycklikg mums! Sen bar det av hemåt till Stockholm igen och mer eller mindre gå och lägga sig.

Bjuder på en blick i backspegeln och  bild på hur man blir när man drar runt på ett stort släp.

 

  

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.