Livemåndag och promenad

13 april, 2015

Så var helgen slut igen! Går alltid så fort! Hade tänkt gå upp vid 06.15 imorse men kom inte upp förens 07.00. Men lyckades i alla fall snabba upp morgonrutinerna lite och var på jobbet kl 08.00. Måndagsmorgonen innebar att nya www.certex.se gick live! Det gick smärtfritt och det mesta verkade lira som det skulle.

Finns några smågrejer kvar att putsa på på siten, men det är en klart förbättring mot vad det var förut. Responsiv och med betydligt bättre produktstöd och sökfunktioner. En bra bas att bygga vidare på helt enkelt. Nästa steg blir att hantera besökarna på webben ordentligt med :) 

Utöver det så har det varit full fart. Certex On Tour åker iväg på Onsdag och det var därför dags att få klart presentationen som ska rulla i vagnen också. Den blev färdig och snygg så det känns bra. Kvar på to-do-listan är inköp av en kaffebryggare till vagnen med – det får klaras av imorgon. Imorgon är det även Thaiboxning. Idag blev det bara en promenad, i regnet, eller tja det såg ut att bli det så hade på mig hela regnstället med byxor och allt då det hade öst ner bara 30min innan, när jag skulle gå från jobbet men 5min senare var det fint väder. Så jag förutsatte att det skulle komma en skur, men som vanligt när man har paraply eller likande så kommer det inget. Men hade jag lämnat regnkläderna hemma lovar jag att det hade regnat hela timmen som jag var ute och gick! Men då jag inte kände mig helt 100, så fick det i varje fall bara bli en promenad. Men det var skönt och friskt ute! Känt mig lite yr i bollen sen i söndags, och hade någon slags hosta som verkar ha med astman att göra. Tog min astmamedicin igår så nu känns det bättre och kan inte riktigt sätts fingret på det men kroppen känns inte helt i balans så fick bli en promenix. Men ska nog körs thaien imorgon, för sen är det bara Yoga på onsdag, på torsdag ska bi på Zelda The Orchestra och ev. fys på fredag. Men i helgen ska jag med alla traineerna från 2012 till jönköping – så blir ingen sparring då heller. Men ser verkligen fram emot det ska bli skoj! Kommer säkert bli sjuk bara för det för att jag aldrig är det annars. Men det tänker jag strunta i i så fall.

Kvällens middag blev förvånansvärt bra. Rensade frysen på 400g skalade räkor, en påse med 600g Classic wokgrönsaker från Garant, och 2st ICAs kycklingnudlar med alldeles för långt gånget bäst före datum ;) Mixade ihop allting och fick 2 rejäla portioner med inte alls många kalorier. Kommer upprepas, men kanske med vanliga nudlar modell färskare och någon annan smaksättning!

  

Nu blir det sova!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.