Muay thai och bananglass

21 april, 2015

Idag var det comeback på combat ;) dags att dra igång thaiboxningen efter för mycket uppehåll förra veckan! 

Började ta pollen-nässprey i helgen och känner mig redan segare, säkert både pollen, nässprey och palceboeffekt. Daniel var snäll och hade fixat tacos när jag kom hem från jobbet så blev käk och sen till träningen. Det är mycket avståndsträning just nu, inne och ligga på och ut och avvakta andas och sen ligga på igen. Samt fokus förflyttningar och stans. Jag tror att jag börjar sjunka ner lite mer nu – har lätt att hamn på tårna och attackera med armarna först. Så förflyttningar och stans samt balans känns väldigt viktigt. Stelheten är ju fortfarande enorm, går lite frammåt men mina ben har jag långt kvar att strecha innan jag har en chans att göra vettiga kickar med rätt balans. I varje fall nöjd att jag tog mig dit, trots kankse inte världens bästa känsla i träningen men det är alltid jobbigast första passet efter ett uppehåll så torsdag blir nog bättre!

Annars var det inte mycket idag alls lite allmäna möten på jobbet och städning i saker som finns att göra. Avslutade dagen med att äntligen skriva ner årshjulet som jag haft på min tavla i flera månader i ett worddokument och sedan radera tavlan och försöka strukturera upp de nya aktiviteterna som måste tas tag i. Förra veckan var ju kaos så har haft några ”andningsdagar” här nu och funderat på nästa steg. Nu har jag skrivit upp det som behöver göras här näst. Nästa steg kanske vore att prioritera dessa. En av aktiviteterna är att bryta ner våra 3års strategiska plan på marknadsnivå – den kanske bör vara först och sedan ragordan resten av aktiviteterna där efter. Låter som en bra idé tycker jag. Det blir torsdagens aktivitet. Imorgon är det CSR-utbildning på wennergren-center, ska bli skoj! Sen blir det Yoga och Avengers på kvällen (skönt att det är 15min mellan sluttid på yogan och när bion börjar ;)

Så här fin såg förresten datorn ut ett tag idag – love PC ;)

  
Hörs imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.