Jobb och kvarg 

20 april, 2015

Idag var det en trött tjej som gick till jobbet på morgonen. Några timmars sömn hela helgen har satt sina spår – man är som sagt inte tjugo längre.

Dagen på jobbet gick bra och efter förra veckans strul med Certex On Tour har den nu blivit positivt mottagen från både kunder och personal. 100pers i Jönköping i Fredags och besök i Karlskoga idag med lyckat resultat. Bättre väghållning och  sådan tur var var det inte vårt släp som orsakade körde på E18 idag – vilket våra kära Jönköpingssvänner ville lura mig att tro. Tack för att så inte var fallet! Blev även lite CSR utbildning (online) inför onsdagens workshop. Och lite adwords och Google optimering. Nya hemsidan kräver lite nya tag för att få upp resultaten som vi önskar.

Sen blev det hem, lite diskussion om semester med Daniel (får se hur vi löser det) då han ska jobba typ hela sommaren… Blir nog någon tidig vecka och eventuellt lite utspridda veckor i år. Inte optimalt men kanske bättre än att vara själv 3v – kan bli lätt segt! Sen blev det gym och storhandling då vårt kylskåp ekade tomt. Lyxmiddagen blev dock kvarg då jag verkligen inte orkade laga något när vi väl hade handlat allt och duschat och plockar upp tvätten. Imorgon är det som vanligt på jobbet och sen Thai på kvällen. På onsdag blir det Yoga och Avengers! :)

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.