AW på Sally Voltaire

27 januari, 2016

Besökt ett av favvo hängen, Sally Voltaire, med en annan favorit, Mathilda, idag! Det var hög tid för catch up på tjejsnack!

Jag käkade en underbar Ceasarsallad med lax och polkabetor. Den såg till och med så lockande ut att jag åt upp den innan jag kom ihåg att fota den. Major blogg fail! Men sådan tur var så var Mathilda mer på hugget och tog en bild på sin lax (dock inte en Ceasarsallad)

 sally voltaire och systrar 
Där avhandlade vi diverse mer eller mindre stående diskussionpunkter! Tur att våra AWn följer en tydlig struktur – outlook bokning och stående agenda! #businesswomen

Sen följde vi också kutym och förflyttade oss till ett närliggande kaffe. I detta fall blev det Espresso House ovanför plattan.

 espresso house thé 
En kopp thé blev det efter en redan kaffetung dag. Var däremot besviken på att man fick välja mellan rooibos, grönt eller svart thé. Och sen earl grey eller söder på påse. Förväntar mig faktiskt bra thé på ett kafé. Men det smakade okej i alla fall!

Så efter en uppladdningsmiddag på Sally Voltaire & systrar (gå dit om ni inte varit där, är det nu dags för första rehabpasset här hemma. Då kör vi 20minuter minst 1 gång om dagen fram till 8 februari, sen blir det uppföljning och nya övningar. Haha var så stel i höfterna att naprapaten till och med fick utesluta en rehabövning för att jag var för stel för att göra den. Haha jösses! Hej 80-åring! Ska i varje fall bli intressant att se om det gör någon skillnad. Inga nyheter inom övningarna direkt, däremot lite andra förklaringar. Största skillnade nu blir frekvensen som behövs för att få upp rörligheten och att vi vet var problemet sitter!

Nu kör vi, inte beach 2016 utan – höftböjning 2016. Det här är nog bara början!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.