Julfika och snö

27 december, 2015

Idag blev det julfika och reashopping med Mathilda på stan i Eskilstuna. Eller vad man nu ska kalla det snart för varenda butik i city känns som att den stänger igen. Efter två timmar och en kvart hade vi både shoppat och julfikat. 

 Kaffe och en minimuffins på Espresso House blev dagens fika häng. 

Hur det gick med shoppingen? Well. För plånboken gick det bra. Shoppade ingenting förutom en ylletröja som var samma som jag fick av mamma och pappa i julklapp, men som jag hittade på rean på MQ. Så köpte samma tröja 200kr billigare och tänkte köpa något annat roligt för mellanskillnaden sen :)

Sen blev det hem och käka saltkött och potatismos med mamma och pappa. Riktigt gott. Och så avsluta det med lite mer julfika – Aladdin ask och lite saffranstryfflar. Sen packade jag ihop mina saker och gav mig ut i snön för att ge mig av mot Stockholm.

Äntligen kom snön! Kanske inte det smidigaste eftersom jag skulle köra hem. 120 vägen hade ett tempo på 70 men bättre Safe Than Sorry – jag kom i alla fall hem som jag skulle!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.