Gör mig redo för en sista dans (Den sista sången – Kent)

15 december, 2016

Imorgon mina vänner är det sista gången jag får se, men framför allt höra Kent live. Å ena sidan är jag så taggad över konserten, trots att jag redan sett den en gång. Å andra sidan är det med vemod jag vet att nu är det slut. Jag gör mig redo för en sista dans.

För alla er som ska på konserten imorgon (eller var där idag den 15e, eller ska gå på lördag den 17e) så missa inte att ladda ner Kent appen Den sista sången från appstore. I appen kan man till exempel göra ett sådant fint foto som jag har nedan, med några av deras sångtexter. Jag tänkte att Jag ska slå er med häpnad var väldigt passande för mitt mindset nu för tiden.

Den sista sången Kent - Jag ska slå er med häpnad

Dessa biler ska sedan bilda ett stort farväl-kollage för Kent från den sista turnén. Det kan bli häftigt. Klart man vill vara med!  Sen kommer appen också fungera tillsammans med blixten/lampan i mobilerna och är synkade till takten i några av låtarna. Fanns inte när jag var i Luleå, så detta har man nog kommit på längs vägen. Med tanke på att det var mäktigt sist kan nog detta bli riktigt coolt.

För att nörda ner mig riktigt mycket så var jag såklart tvungen att köpa Kent-bilagan Ett farväl till Sveriges största rockband

Kent-bilagan Ett farväl till Sveriges största rockband

Där andra finner vemod i Kent-musik, har jag funnit tröst. Där andra hör deppiga texter ,hör jag förståelse. Där andra inte förstår utanförskap, paketerar Kent det på ett magiskt vis. Där andra förmedlar ytlighet, skapar Kent ännu mer budskap mellan raderna. Där inget hjälper, hjälper Kent.

Vi syns imorgon – Kent. Jocke Berg. Och Eskilstunas stora stolthet.
Ännu har jag inte hört den sista sången, bara gjort mig redo för den sista dansen.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.