Mellandags shopping och julreorna

28 december, 2015

Eftersom jag var ledig idag, och Camilla med så bestämde vi oss för lite mellandags shopping på Täby Centrum. Mycket lugnare än vad man kunde tro. Många var nog faktiskt på jobbet idag trots allt, eller hade klarat av mellandags shoppingen i helgen. Camilla var på jakt efter en nyårsklänning och vi kollade igenom typ varenda vettig butik i Täby Centrum innan vi lite uppgivet gick in på H&M och hittade väl sådär 4 st som satt bra, kostade en fjärdedel av priset och var dubbelt så snygga som alla andra ganska ointressanta kandidater vi sett. Så det blev den spetsklänning modell tuff men elegant för Camilla.

Jag fick ytterligare en pyjamaströja från Hunkemöller då jag åter igen gjorde ett ”den här är nu på rean”-fynd och fick 2st tröjor för priset av en. Deras utbud av mysiga pyjamaser till jul (och på rean) är enormt och kan verkligen rekommendera ett besök om du vill ha något att mysa ner dig i under mellandagarna och nyårshelgen (eller varför inte resten av vintern).

Pyjamas  shopping från Hunkemöller

Annars blev det faktiskt inte så mycket inhandlat alls. Reor innebär ju mest stora högar med kläder och tycker alltid det är svårt att hitta där. Men kanske blir en sväng till lite senare i veckan, för att jag är en shoppingeremit. Är det bara jag som helt klart shoppar bäste ensam? Det spelar liksom ingen roll hur trevligt det är att gå på stan med en kompis, shopping fungerar alltid bäst  när jag går själv. Nackdelen är dock när man ska pröva typ BH:ar och måste ha halva avdelningen med sig in.

Efter dagens shopping blev det kaffe och dinkel- och dadelkanelbulle hemma hos mig. Och tjejsnack någon timme. Det var trevligt.

Mer idag har jag hunnit med en promenad i snön, runt min favoritslinga. Som vanligt dog mobilen trots massa laddning kvar. iPhones är inte gjorda för skandinaviskkyla. Värmeförpackning till iPhone kanske vore något?

Nu blir det lite TV-spel med Danne! So Long!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.