Imorgon börjar höstens äventyr!

31 juli, 2016

Eller höst och höst, hela Augusti kvarstår ju fortfarande och det är ju faktiskt högsommaren i egen hög person. Men imorgon börjar i alla fall jobbet igen efter 4 veckor semester. Höstterminen är på G med andra ord.

Visst känns det tråkigt att inte kunna utnyttja dagens alla timmar till precis det man vill. Men har ändå förvånansvärt lite söndags/semester-ångest idag. Det ska bli skoj att se kollegorna, och få pendla första dagen från nya huset. Imorgon börjar den nya rutinen. Rutiner tillbaka. På gott och ont.

Sen ser jag fram emot och avsluta kapitlet med lägenheten med. För imorgon lämnar jag över nycklarna till min kära lägenhet till de nya ägarna. Känns lite vemodigt, men samtidigt skönt att stänga den dörren och öppna nästa. Vi sa ju egentligen hej då till lägenheten redan i början av Juli, men tror inte det är förrens imorgon när nycklarna är borta och jobbet börjar som jag på allvar kommer förstå det nya livet. Om man inte hoppar så vet man inte vad som händer! Nu kör vi. Livet kapitel …öhm… 11.

Idag nöjt vi av min sista dag på semestern med en Pokemon promenad i stan, en finglass från glassbutiken (after eight, lemoncake och saltlakrits) och fint väder.

Känns lyxigt att ha hamnen och vattnet precis runt hörnet.

 

Nu ska jag sova bort förkylningen och ladda för morgondagen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.