An Apple A Day… fast lite sent kanske

1 augusti, 2016

Ja alltså som ni säkerligen inte missade här om dagen så är jag ju alltså förkyld. Typ snora, hosta och vara allmänt äcklig. Ni vet sådär som man blir när man är förkyld. Så idag kom jag att tänka på det där med ”An Apple A Day…”, men det kanske var lite sent?! Eller vad tror ni.

An Apple A Day

Sen kan det ju i och för sig ha något med att göra att jag är allergisk mot äpplen som gör att jag inte käkar några. (Dock inte det där äpplet – ni kan andas ut!) Men jag var på landet förra veckan och plockade med mig ett gäng äpple hem, ekologiskt odlade i sommarstugan, i ett träd som trillar anytime och som är det enda, the one and only, träd som jag faktiskt kan käka äpplena ifrån. Ännu bättre om de är lite halv omogna och sura, som det där på bilden. Tur att jag gillar sura saker!

Annars som ni kan se var jag tillbaka på jobbet idag. Pendlingen gick bra. Tog dock lite mer än 1.15 som jag hade räknat med, men berodde nog på att jag valde en dålig väg som avslutning på körandet. Imorgon blir det att lämna Daniel på jobbet och där med ta den vägen som jag troligen kommer köra framöver. Jag ger det någon vecka innan jag uttalar mig om hur långtid det faktiskt tar. Men dryga timmen i alla fall.

Sen lämnade jag nycklarna till lägenheten till dess nya ägare idag också. Skönt och sorgligt. Men det gick bra och jag är övertygad om att P&E som köpte den kommer ta utomordentligt bra hand om den. Det är en fin lägenhet. De har gjort ett bra köp.

Sen jobbade jag började från botten på mina 177 mail, som jag då dessutom rensat upp lite eftersom under semestern. Men det är mycket skräp, nyhetsbrev och andra ”delete mail”. Det märks att det är semestertider. Hade jag lämnat mailen 4 veckor någon annan gång på året hade det definitivt varit mer mail.

Sen passade jag på att svänga in en snabbis på IKEA efter jobbet, gardinupphängning, diskställ och sopkärl stod på agendan (kul va!). Och sen kikade jag in en sväng på Stadium och Team Sportia med. Hittade en våtdräkt för simning som jag kunde tänka mig. Men hittade ingen personal, så det får bli en annan gång. Men Head brukar göra rätt bra prylar har jag fått för mig så kanske blir en Head 3.2.2 (typ Explorer).

Sist men inte minst åkte jag vrålhungrig hem och körde Meat Free Monday

Untitled

Hade visserligen käkat Tonfisk till lunch, och det var egentligen inte planerat. Men! Det är ett jädrigt bra koncept och jag blev riktigt sugen på att faktiskt göra en grej av det framöver.

Lyssna på Paul McCartney och fundera lite du med! Blir det Meat Free Monday på riktigt nästa vecka?

Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.