Släkten, pojkvännen och semestern

30 juli, 2016

Just nu känner jag mig glad över min tokiga släkt, min allra bäst pojkvän och min alldeles förträffliga semester. 

Dagen har bestått ett mer än regnigt besök på Malmamarken med Daniel. Alltså den årliga stora marknaden som hålls i Malmköping. Jag suckar alltid mest åt alla hemska pryttlar som finns och åt klientelet, ändå återkommer jag år efter år, för det är ändå sommar på något sätt. Precis som det är att inhandla godisremmar och kokosbollar. Så också i år. När vi kom dit regnade det, sen slutade det. Vi gick runt en stund och sedan kom en störtskur som vi gömde oss under överhäng från ett stånd ifrån en stund. Sen slutade det. Vi gick en liten liten stund till. Sen öppnade sig himlen. Vi hade precis köpt kokosbollar. Där fanns ett litet litet tak som vi väntade under. Man blev blöt om fötterna. Mycket. Sen väntade vi lite mer. Och lite till. Och man blev ännu blötare om fötterna. Sen slutade det inte. Inte sen heller. Sen trodde vi att det slutade. Sen funderade vi på att gå. Sen regnade det lite mer. Sen regnade det. Sen lättade det och vi gick tillbaka till bilen och Daniel köpte världens minsta Choritzo i ett stånd. Sen åkte vi hem, 3godisremmar och några förpackningar kokosbollar rikare.

När jag kom hem softade jag med Deadpool, en tallrik keso och lite kaffe, innan jag bytte om och åkte till Etuna för födelsedag kalas.


Kul att träffa släkten och allt vad det innebär och nu har jag precis kommit hem till huset, till pojkvännen och till Flen som är på besök. Nu blir det lite mer film och häng framför tv:n.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.