Cheese overload

21 februari, 2016

Temat för dagen; cheese overload! Jag och Camilla hade planerat in en vinkväll. Vinkvällar hänger fint ihop med ost och kex hade vi hört. Ingen av oss är väl egentligen senior på det där, men vi gjorde ett försök.

Var och handlade ett paket små ostar – brie, någon mögelost, färskost med ananas, färskost med peppar, färskost med gräslök och chevréost. Till frökex. Till det tre sorterters mörk choklad, med havssalt, med forest fruits och med apelsin. Sist men inte minst ett fruktfat med vindruvor, mango, apelsin och päron. Dryckesmässigt blev det vin till!

Till det serverades ett avsnitt Mello. Dock bara som bakgrundsmusik för har typ inte ens koll på vem som gick vidare. Men trevligt var det och 4 timmar senare var allting slut! Cheese overload deluxe!

Cheese overload

 

Vi valde finaste lördagsoutfiten till vinkvällen – combat tröja ;)Combat Academy vinkväll

Härligt att ha lite tjejkväll och prata om allt mellan himmel och jord!

Idag gick en hel drös matcher på Slagskeppet, Hampus, Jenny, William och Domingos. Hade egentligen velat gå, men bestämde mig till slut för att hänga på Daniel och hans kompis för att klättra istället. Tyvärr blev det ett snopet avslut på det när det visade sig att när vi kom fram till klätterverket så var det invarderat av småbarn, skor överallt och vi vände i dörren. Inte en chans att vi hade fått plats. Så det var bara att åka hemåt igen. Alltså hade jag kunnat sett matcherna  – åh :(

Så istället begav jag mig iväg till gymmet och körde ett blandat pass

  • Crosstrainer
  • Latsdrag
  • Triceps
  • Biceps
  • Bänkpress
  • Benspark
  • Chins

Kanske inte det mest fokuserade passet, men kände i alla fall att jag han jobba igenom de delar av kroppen som behövde en omgång. Blir för sällan på gymmet, speciellt nu när jag ska hålla mig borta från benböj och marklyft.. Men det var ganska skönt att få köra lite tunga lyft och inte bara kondition.

Sen stack jag hem och slängde ihop en thaigryta, mer om den senare!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.