Kurvor, grabbhumor och bad

3 augusti, 2018

Snart har en förträfflig MC-semester kommit till ända. Totalt kommer vi nog landa in på runt 200 körda mil på 5 dagar. I sol, ösregn, värme och blåst. 5 mycket lyckade dagar.Det känns riktigt bra att köra med grabbar som trots att fler av de haft MC-kortet betydligt kortare än jag, plöjt många, många fler mil. Efter att skakat av sig värsta ring-rostigheten har jag fått diverse tips och trix och mil under hjulen som gör att det flyter bättre och bättre.Jag insåg också att mitt körkort har några år på nacken. Det innebär att jag varken gjort risk 1:an eller risk 2:an och att de trots allt tillförde något till mc körningen. Jag har pratat om att köra Knix-kursen i en evighet. Jag borde verkligen göra det.I övrigt var det länge sen jag garvat så här mycket. Grabbhumor med glimten i ögat. Absurda affärsidéer och akrobatik vattengymnastik. Jag har haft det härligt trots genomsura mckängor i regn och klibbande byxor i värme. Det är väl lite det som är charmen!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.