On Tour avslutning och Sushi

29 juni, 2015

Idag har jag plockat ur hela Certex On Tourvagnen. Det var sista rycket här om dagen – och nu är det slut på road showen för den här gången. Det hade tillkommit en hel del pryttlar längs vägen så det var en del att lassa ur. Och våra grejer är ju så lätta också ;) Dagens träningspass var att lyfta runt på kättingredskap – de väger bly. 

Sen blev det lunch på Brooks hotell i Rosersberg – som är ganska nyöppnat och restaurangen var jättefin. Jag som inte är mycket för vit fisk eller potatis käkade torsk med vitvinssås och räkor och färsk potatis och tyckte det var riktigt gott. Till lunchen fanns också ostbricka och kaffe. Det var riktigt bra och ute i en mysig miljö på landet fast nära allt och Arlanda. Rekommenderas!

Sen blev det tillbaka till kontoret och fortsätta med min broschyr som jag hållit på med länge. 

Efter jobbet blev det direkt hem. Pumpa cykeln och cykla till Sollentuna för att käka sushi och hänga med Combat tjejerna. Supertrevlig kväll! Vi gick och handlade sushi, satt ute på Camillas uteplats och käkade och pratade. När det blev kallt flyttade vi in och bjöds på så god hallonkaka med mascarpone – mums. Fortsatt snack och vips hade det gått 4,5h! Härligt med ett trevligt tjejgäng att hänga med – det var inte igår. Eller vänta….ever. ;) På fredag ska jag hänga med ”mina guys” Anders och Keivan då vi ska på 30-årsfest. :) 

Imorgon blir det träning igen, idag blev det bara cykling till Sollentuna, men på en riktigt fin väg genom skogen. Uppskattar verkligen att kunna cykla till folk – känns så skönt på något sätt och som om det verkligen är nära! 

 

Bild från en annan fin dag i en annan ”skog” ;) idag fastnade nämligen inte skogen på bild.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.