Juldagspromenad och hemvändarkväll

25 december, 2015

Denna juls tema verkar bli promenader, idag har jag avverkat en juldagspromenad med föräldrarna. Dryga 8km, delvis genom skogen i ett väldigt blåsigt Eskilstuna. Invigde finaste mössan som jag fick i Daniel i julklapp – älskar den redan!   

Någon som vet vad det är för märke? Såg den på Naturkompaniet förut och sa till Daniel att ”en sån skulle jag vilja ha” men bestämde mig för att inte köpa den för att jag redan äger alldeles för många mössor. Men mössor är som skor för mig – kan inte ha för många. Den är så mjuk och skön, och perfekt idag när det var halvstorm ute. 

Sen fick jag en tröja att ha efter träningen och på promenader av Daniel också, från Nike! Me like.

På promenaden gick vi förbi Skjulsta. Väldig fart på vattnet! Föräldrarna inspekterar strömmarna.

 

Nu har vi käkat lax, pepparkakor och druckit lite vin. Snart ska jag iväg på och fira hemvändarkvällen med lite kompisar. Middag på Y-won väntar! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.