Vemdalsskalet, björnriket, varm choklad och pizza

21 mars, 2015

Alltså vädret idag! Så underbart! -10 och sol men eftersom dagen gick blev det varmare och inte många minus men klarblå himmel och himla härligt! Var ute i backarna 09.05 – ja mitt sällskap är sjukt morgonpiggt! Efter lite mindre entusiastiska tillrop så gav jag efter och gick upp. Första delen av sällskapet har b.t.w precis gott och lagt sig! Jesus klockan är inte ens 21! Dagen började mindre bra med en fin vurpa när jag åkte av liften – jag och brädan är inte helt överens när det gäller att åka med bara en fot i – lyckades göra 3 vurpor till i den avstigning (brant,isig och jävlig och alltid massa folk nedanför som jag inte ville köra in i) Hör ni, kan vi inte bara bestämma att när man gått av liften –  då åker man åt sidan, sen kan man stanna och prata – okej? Okej! 

Efter några timmars åk i isiga backar bestämde vi oss för lunch! Grillad korv me bröd i solskenet – riktigt härligt! Sen blev det ett åk till i hovdebacken som under omständigheterna var fin. Sen bestämde vi oss för att åka till björnriket vilket visade sig vara ett bra beslut. Mina vurpor hade gjort mig på mindre bra humör och de isiga backarna var inget bättre. Men i björnriket var det mindre folk, finare backar och bättre väder – så var ett klokt beslut! Efter några riktigt långa backar (superskönt!) så blev det varm choklad med grädde i solen! Mums!  

  

 

 Efter gårdagens misslyckade försök till arter ski- var helt tomt där vi tittade, så lyckades vi bättre idag. Så några öl på afterskin gjorde mig på bättre humör (ja jag vill gärna känna att jag inte är 80år ibland, som folk runt omkring mig ofta ger mig känslan av att de är. Kanske är jag, men vill gärna att något händer – sitta hemma framför på spåret hinner jag göra tids nog!) lite coverband är aldrig fel!

  

Sen blev det hem och duscha (vad är grejen med så små varmvattenberedare? vi duschade supersnabbt och vattnet räckte ändå inte till 4pers och stugan är dimensionerad för 6 – hallå!)  Och sedan hade vi tänkt oss gillbuffe men det bar fullt, så blev pizza istället. Mums! Som jag har längtat!

Imorgon blir det nog åkning till lunch, lunch och hemåt. Skönt med frisk luft i helgen! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.