Skridskor och läsning i soffan

26 december, 2015

Hur länge sen var det inte jag stod på ett på ett par skridskor? Tja, väldigt länge sen! Idag har jag i alla fall åkt skridskor med mamma och ett av kusinbarnen. Var lite ringrostig till att börja med, men sen gick det bra. Var lite som att cykla, sitter tydligen i ryggmärgen.

  
Letade även fram Jofa hjälmen i förrådet hos mamma och pappa. Conehead looken är komplett! Valde i alla fall att inte ha ”hjälmnätet” (ni vet sånna som gör att man inte ska få en puck i ansiktet) på, bra val!

Efter någon timme på isen med diverse lekar, krypande under mål och blåsande på kroppsdelar som trillat i isen packade vi ihop och åkte hemåt.

Jag och mamma hämtade upp mormor på Åbacken och åkte sedan hem och käkade glaserade pepparkakor, drack kaffe och käkade julgodis. Mamma lagade sedan anka med hasselbackspotatis, åh så gott.

Själv har jag nog blivit smittad av Daniels syster och fått ont i halsen. Gjorde ett försök att vinna över halsontet med lite whiskey – project failed..

  
Prövade också frisk luft, men det fungerade tyvärr inte heller.  Men jag fick i alla fall se fina fontänen på Eskilstuna ån.

  
Nu har jag avslutat kvällen med lite glögg och boken Halvvägs (som jag glömde hos mamma och pappa förut) i soffan.

Håll tummarna för att jag slipper feber!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.