Tröttmåndag och runvandring

11 maj, 2015

Så trött idag! Blev sent igår och tidigt hela helgen. Min kropp tycker inte det är en bra idé! Huvudet kändes som mos idag. Var jobb som vanligt hela dagen och löneförhandling. Denna var faktiskt en förhandling med när jag fick presentera mina argument och vad jag presterat och sen fick information tillbaka om hur företaget tänkte. Vem är någonsin nöjd med en löneförhandling kan man ju fråga sig – men gjorde mitt bästa och tycker resultatet blev okej. Ska se till att få en riktig lista på förbättringspunkter/utvecklingspunkter på PU-samtalet så jag har mål att arbeta mot.  Jag vet också att det måste ta en stund – men kom igen – det är ju tråkigt! 
Vid 17 blev det i alla fall att gå hemåt, sen lite mellanmål och vila lite i soffan när Daniel spelade mariocart. Trött! Men vi tog oss i varje fall ut på promenad, blev runvandring på nästan 4km – vilket det inte kändes som, i Täbykyrkby. Blev inte så mycket läsa på skyltarna, men kul att beta av lite mer ställen. Täby kyrkby ser ju fint ut när man tittar på villaområdena, men själva city var ganska sunkigt. Förutom en liten resturang/krog som såg mysig ut – den måste vi nog pröva sen!

Den här och hans kompisar mötte vi på promenaden: 

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.