Spotify grönt och divisionspresentation

16 juni, 2015

Så det är tisdag och tisdagar innebär Thaiboxning. Idag var det boxning för hela slanten och det gick bra! Dock är mitt finger i krokarna inte helt med i matchen. Lyckas träffa själva fingerleden som skapar något slags tryck i själva knogleden och ner i handleden – låter skumt men helt enkelt så slår jag på fingret istället för att träffa med knogen och det gör ont. Försöker komma på hur jag ska träffa för att undvika det men det är svårt att få det riktigt bra. Troligen har jag fått in rotationen i höften bättre och därför fått bättre kraft i slagen därför gör en dålig träff att det gör mer ont i handen. Dags att öva eller skaffa nya handskar!

Idag har det varit ledningsmöte på jobbet – ganska så basic men med uppdatering på vad som är pågång i bolaget och positivt att det är mycket bra arbete pågång och vissa projekt som jag verkligen tror kommer driva bolaget framåt! Det är kul!

Sen var det möte på Wennergren Center – AxLoads huvudkontor. Alltid kul att komma dit. Jag satt där ett halvår när jag var trainee och det är lite som att komma hem. Saknar det ibland. Täby är lite off även om fördelarna överväger nackdelarna. Men med jobb inne i stan skulle jag kunna tänka mig att bo inne i stan. Det är bara bilen som är problemet. Skulle vilja ha garageplats helst med plats för mc:n som jag förövring hoppas kunna plocka fram i helgen! Jaja, i alla fall, jag skulle ha möte på Wennergren för att diskutera vår divisionspresentation. Tänkte att det tar väl en liten stund – men det tog en lång stund och vid 18tiden var jag tvungen att sticka för att hinna till träningen. Hann in på budo fitness för att köpa ett nytt tandskydd – det var på tiden!

Nu har jag tränat, duschat och käkat grillad kyckling med wokad broccoli och rödlök och avslutat med lite thé och jordgubbar+vattenmelon som Daniel ordnat. Tack :)

 
Sen måste jag bara tillföra till dagens I-landsproblem; Varför bytte Spotify färg på loggan till denna hemska gröna nyans!? Innan jag började jobba med marknadsföring så var blått just blått, rött just rött och grönt just grönt men Nu – nej grönt är inte bara grönt och den nya gröna färgen på Spotify logga är gräslig tillsammans med resten av iOS ikonerna. Hur tänkte ni nu? 

Men förutom dessa tunga bekymmer har dagen varit bra. Flög till och med förbi en luftballong!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.