Favoritinspiratör

17 juni, 2015

#30dagarijuni

Det finns ju så många! Om vi pratar träning – fortfarande väldigt många.

Jag gillar att allmänt följa folks bloggar som pysslar med träning, så som PT-Fia, PT-Emma, Bea Malecki mellan varven (främst när det var thaiboxning på agendan), Hugo Rosas men sen är även mina tränare på klubben stora inspiratörer! Oliver är grym och kommer gå långt! Men även Stefan, Anders och Roger är superduktiga!

Sen vill jag även lyfta fram Malin Berg – en gammal klasskompis som jag egentligen inte har kontakt med alls, men som jag följer på instagram och som utbildat sig inom träning och är grym. Hon är också superduktig på Yoga och att se vad hon kan göra med sig kropp gör mig alltid inspirerad att kämpa lite till. Sen är hon gymnast i grunden, det är ju inte jag – men hon har en sund glad inställning till livet som smittar av sig! Även genom bilder :) 

Så när det kommer till träning har jag många favoriter – alla på sitt sätt! Och jag gillar att plocka russinen ur kakan och sätta ihop de delar jag gillar mest! Och sen är alla så sjukt duktiga att man blir motiverad att kämpa på!

Tack alla!  

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.