Köpenhamn och podcast

25 september, 2015

Min nya favoritsysselsättning när jag reser, går eller har en stund över fast jag behöver händerna till något annat – är podcasts. Inte ljudböcker – de gör mig galen – vad är det med de som läser in ljudböcker, det går sååååå långsamt. Nej, tacka vet jag podcasts. Med podcasts just nu grottar jag ner mig i träning. Fitnesspodden är stående, och lagom djup och kort för att orka slölyssna lite. Lyssnar på mat och marginaler en del – tjejerna (har inte hunnit till när Jill hoppar av) verkar ha superbra koll och känns helt klart som en pålitligare källa än mycket annat. Annars är Framtidspodden en stående favorit. Däremot ligger jag lite efter på den fronten hade ett tag lyssnat på alla Framgångspoddar. Riktigt inspirerande. På planer Köpenhamn-Stockholm blev det några avsnitt Fitnesspodden. Kan man inte träna (denna vecka gäller nästan jag har inte haft tid) så kan man ju lyssna på hur man borde träna när man har tid. Ett av avsnitten handlade just om att ”ha tid”. Det handlar om planering och prioritering. Håller helt med. Lyckades ju faktiskt klämma in 15min löpning i tisdags när jag verkligen inte ”hade tid”. All träning är bättre än ingen träning. Men med en vecka med i princip bara konferenser är det svårt att få tid. Hann med en lunchpromenad i onsdags, och en kvällspromenad då. Igår blev det bara Segway och promenad till restaurangen. Och idag hinner jag kanske mer en kvällspromenad. Det vore skönt!

  
Det här är min utsikt just nu. Påväg hem till Täby efter två intensiva dagar i Köpenhamn. Daniel är matansvarig så blir intressant att se vad som serveras! 

Äntligen fredag! :) Den här helgen ska jag slappa! (Ta i trä – förkylningen har inte bitit ännu!)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.