Asianfusion på Farang – en vanlig torsdag

19 januari, 2017

En sjurättersmeny och dessert på Farang en vanlig random torsdag känns faktiskt helt okej! 


När jag först såg menyn på Farang tänkte jag att det här kan bli lite problematiskt. Menyn innehåller nämligen väldigt mycket nötter. Speciellt den härliga sorten jordnötter som min kropp starkt ogillar. Men med åren har jag lärt mig att det är mindre jobbigt att vara jobbig tidigt än jobbig sent. Och vad menar jag med det? Jo jag meddelade redan direkt när vi bokade bord att jag är nötallergiker och kommer behöva en specialmeny. Och de visade sig inte vara några problem.

Att kunna servera god allergivänlig mat utan större problemkännetecknar en bra restaurang. Att de dessutom serverade mig ett eget fat som de för varje rätt poängterade var nötfritt gjorde mitt liv så mycket lättare. Jag kunde dessutom njuta så mycket mer av maten eftersom jag visste att jag inte skulle bli sjuk av den.


Så funderar du på att gå på Farang men är allergisk (men klarar ”spår” av allergenen) så säg bara till innan och gå dit ändå. Det är en väldigt bra upplevelse.

Vi käkade Farangs klassiska meny och det var många intressanta smaker. Mycket smaker! Dessutom serveras precis så mycket ris man vill ha så jag var riktigt proppmätt när vi käkat klart, vilket ändå sällan är fallet när man käkar finmat

Farang bygger annars på konceptet att dela på maten – man plockar och umgås över maten. Lyckat koncept. En väldigt bra torsdagkväll med jobbgänget helt enkelt!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Middag på Miss Voon - DaysbyJuDaysbyJu 9 januari, 2018 at 22:50

    […] ( men mycket fräschare), väldigt, väldigt vällagad mat och en asiatiskt touch (har du varit på Farang är Miss Voon lite samma stil – fast bättre enligt mig). Då ska du spara undan några […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.