Medgång och motgång och yoga

15 april, 2015

Den här veckan är crazy med grejer! Idag var det möte i stan, som gick bra på morgonen. Sen direkt därifrån hem och åka via jobbet till ExpoHouse för att färdigställa Certex on Tour som gick live idag. Allting fungerade den rullades ut, foton togs, den rullade iväg. Skönt äntligen ett kapitel avslutar. Åkte tillbaka till kontoret, fixade lite andra akuta grejer. Sen ringer Henrik – står utanför Nyköping där däcket har åkt av fälgen på släpet. Det händer inte! Försöker jaga ExpoHouse och efter många om och men är nu släpet påväg med bärgare till tillverkaren i Västervik där det ska fixas imorgon bitti. Det ska sedan transporteras till Certex och vårt kundevent så det är på plats på fredag morgon. Bättre start kunde det ju inte få. Tycker mest synd om Henrik som fick stå där med ett stort chabrak till släp på motorvägen! (Och lite den som får betala bärgare 17mil t.o.r..) 

Sen blev det i alla fall yoga och det var verkligen välbehövligt efter den avslutningen på dagen. Blev mycket fokus på höfter idag – det var riktigt skönt och jag måste försöka hitta tid hemma själv att stretcha dem – behövs för Thaien!

Imorgon är det uppkörning på B96, sjukt nervös som alltid inför någon typ av test. Hade typ fått ont i magen om någon sa att de skulle komma imorgon och bedöma min riskokning. Jag vet att jag gjort så gott jag kan, att om jag kuggar är det inte hela världen osv. Men det hjälper inte! Lika nervös ändå. Hoppas att jag vid lunch imorgon har ett B96kort och slipper göra om detta i alla fall!

Nu ska jag sova så jag är utsövd imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.