Bra mitspass, möte och middag

10 mars, 2015

Åh äntligen mätt. Älskar träningsdagarna av anledningen att då gör jag av med kalorier och kan således äta mer – och kännas sig riktigt mätt! Härligt. Kaloriunderskott ger ju en, inte konstant, men ofta uppdykande hunger. Och jag märker att jag är mycket känsligare när timmarna går. Fick inte lunch förens vid strax efter 13 idag och brukar äta vid tolv – och då kände jag mig nästan knäsvag/små yr. Plus att jag gick en rejäl sväng på stan då jag gick av T-banan av misstag 2 stationer för tidigt, Skanstull istället för slussen, bodde vid skanstull förut och det gick per automatik – ibland tänker man helt enkelt inte. Och jag vägrade stå och vänta på nästa tunnelbana så då blev det en promenad i solen till Slussen istället. Var rätt skönt! (och tar intr många minuter längre och gjorde resten av dagen mer produktiv skulle jag säga. Så till VDn kan jag försäkra att det var bra investerade promenad minuter!)

Sen hade jag verkligen ingen lust att gå och träna, Men jag gjorde det, idag igen. Och det var ett av de bättre passen på länge så jag är riktigt nöjd! Körde massa komibnationer  på mits och sen 7x1min ronder sparring som avslut. Och jag fick till sparringen idag och hittade lugnet. Det gör så mycket! Boxning är verkligen till stor del om psyke och hitta sitt gung och sina tankar, och inte lägga vikt vid att man blir träffad, utan vad man själv sätter. Ingen går en match utan att ta emot slag och sparkar, men behåller man lugnt kan man  blockera och tänka. Lyckades plocka en spark med benet idag,låter simpelt men för mig var det en framgång. Brukar mest ”ta” sparkarna, men idag såg jag den och plocka den, skön känsla. En träningskompis frågade även om jag hade gått ner i vikt idag (en av killarna faktiskt!), och när jag svarade ja, så sa han att det syndes. Vad lite man kan göra för att göra någon annan glad! Började känna mig rejält trött på att ligga på underskott idag, men efter en sådan kommentar – att det faktiskt syns skillnad! Så är jag mer peppad att hänga i! Tack! Och glöm inte det – det krävs så lite för att få någon annan glad.

Sen blev det hem till en Kräftstjärts och kidneybönor mm. sallad som är en stor favorit. Dressing av olivolja, vinäger, citron och sambal – lika myckey av varje – så gott! Blanda Kräftstjärtar, kidneybönor, gurka, tomat, avokado och en rödlök (den är viktig) och sen i med dressingen och rör runt. Enkelt snabbt och mums!

Ne måste nog sova nu! God natt!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.