Fredagsfys och fredagsmys

5 september, 2015

Igår blev det visst lite blogg torka. Dagen var inte heller allt för inspirerande. Vaknade då himlen var fylld av grå tråkiga moln, käkade frukost och cyklade till jobbet iförd regnjackan och frös om händerna för första gången efter sommaren, åh.

Jobbet igår var mestadels möten, säljmöte med norr, med Göteborg och planeringsmöte för höstens mässor med säljchefen och VD:n. Allt blev lite klarare och jag fortsätter jobba på planeringen nästa vecka.

När jag skulle hem var det återigen uppehåll från regnskurar. Skönt! För några av fredagens skyfall var verkligen inte att leka med.

Sen var det hem – byta om och iväg till Fredagsfysen. Årets första. Betydligt mer muskelstyrka än vad thaiboxningen är, men även mycket kondition. Skönt att avsluta veckan med att svettas lite. Alla var eniga om att man inte är super pepp på att gå på fredagsfysen och att det är väldigt lätt att fastna i soffan istället. Men som någon sa – vad gör man egentligen en fredag mellan 18.15-19.15? Så det var skönt att träna lite – annat än thaiboxning.

Sen blev det hem och käka broccoli och lövbiff favoriträtten, denna gång även med champinjoner, smakade gott men gjorde rätten ganska grå och mindre fotovänlig ;)

Sen blev det nyttigare chokladbollar i soffan framför Thomas Crown :)

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.