Vy från soffan och råraker

28 oktober, 2015

Idag vann jag i alla fall mentalt matchen över förkylningen och pallrade mig iväg till jobbet. Alternativet var total sjukfrånvaro (alltså inte jobba hemifrån utan vila i soffan) eller jobba. Det blev jobba. Tur att jag har eget kontor så jag kan snörvla ifred. 

Där av kommer det här blogginlägget inte bjuda på så många fascinerande bilder. Det här är liksom min utsikt idag.

  
Och så den på kontoret – men den är inte så spännande. Kändes i alla fall som ett steg i rätt riktning att vara på jobbet. Nya skärmen (med vettig färgåtergivning) hade kommit också, blir att packa upp den imorgon! 

Kvällens försök var att göra Råraker eller rårakor vad som nu passar ditt grammatiska sinne bäst :) Det blev mer ”scrambled potatoes” så nja, inte riktigt bloggvänliga matbilder. Först när jag rev potatisen (i Kitchenaid tillsatsen – Love it!) så blev det för stora bitar och helt torrt. Så jag rev de ett varv till. Då blev det för små bitar så det inte höll ihop. Så rårakerna liksom föll isär så fort jag försökte vända de, och skrapa loss de från stekpannan. Nästa gång blir det större bitar + ett ägg i. Under tiden de stekte blev det lite gravadlaxrester på tallriken. Ovanlig kombination – yeah right. Funkade de? Jorå.

Nu blir det film och thé i soffan. Hittills har jag hunnit med Jill Holmströms IRFA match, Olivers IRFA match, några av Elin Öbergs thaimatcher och ett avsnitt Blåtira. Well – träningsabstinens kallas det. 

Funderar också på vad nästa projekt vighet ska innefatta…. Regelbunden Yoga? PT-pass? Självdisciplin och rörlighetspass? Nått måste göras – steg 2.

Nu blir det film. 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.