Glasnudelsallad allergy style och en vecka

29 oktober, 2015

Idag har jag varit förkyld i 1 vecka. Det är ganska tråkigt faktiskt. Nu tycker jag att det får räcka. Nu vill jag tillbaka till vardagen. Men, det har faktiskt varit rätt skönt – i alla fall några dagar, att vila från träningen – utan något dåligt samvete. För är man sjuk kan man faktiskt inte träna. Punkt.

Dagen på jobbet har faktiskt gott bra och jag har fått en del surdegar gjorda. Och som alltid. Man skjuter saker framför sig för att de verkar svåra, men sen när man väl tar tag i de så är det lätt. Alla delar i dagens övning var lätta. Skulle hämta data ur ERP-systemet, inte super haj på rapport-programmet ännu, men det gick ju bra. Och jag vet ju att jag kan det – jag har bara fått för mig att jag inte kan det. Sen skulle jag hacka lite i excel, samma sak där. Egentligen lätt. Och nu blir det sista steget imorgon. Förhoppningsvis också lätt. Sen är det projektet 100% klart – härligt. Stänga saker var det ju!

Packade upp nya skärmen på kontoret idag med precis innan hemgång. Nu ser det riktigt nördigt ut på kontoret med två 27″ skärmar och en laptop. Ska se om jag ska ha båda skärmarna kvar. Är ju faktiskt ganska smidigt att ha två stora skärmar. Anledningen till bytet var att min förra skärm var så pass dålig färgåtergivning på att det blir fel när jag sitter och arbetar så mycket med grafiska prylar (som jag skrev tidigare). Så nu blev det en ny stor Dell skärm som jag sett att det tidigare varit riktigt fin bild på. Blir spännande imorgon!

Till middag blev det Glasnudelsallad allergy style. Jag är allergisk mot paprika och det skulle vara paprika i salladen för att ge fin färg och lite ”crisp” (antar jag). Hade först tänkt byta ut det mot morötter, men vi hade inga hemma så paprika blev broccoli, haricots verts och majs. Sen var det sambal oelek i också och blandat med avokado och mango. Blev riktigt gott faktiskt!

Glasnudelsallad allergy style

Glasnudelsallad allergy style

Nu blir det väl lite True Blood igen – eftersom det inte blir någon träning. Ska ta och ringa mamma med. Päronen kommer upp till Stockholm imorgon och så blir det middag och Bond-premiären. Pappa fick det i present förut.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.