Förkylning rond 2 och film

27 oktober, 2015

Den här förkylningen går åt fel håll! Ju fler dagar det går ju mer förkyld blir jag. I måndagsmorgon kände jag mig rätt så okej, i går kväll började jag känna mig mer förkyld och nu på tisdag kväll är det helt kört! Nyser, snorar och är allmänt genomförkyld – mysigt värre.

När jag var liten fick jag alltid ”trollsaft” av mamma – saft med mineralvatten/fruktsoda i. Så det blev det idag! Kanske hjälpte lite!

  
Jag och Daniel tänkte grilla slut tuben med gas innan vintern, men våra 5kg har räckt hela sommaren och är fortfarande inte slut. Och då har vi ändå grillat mycket. Idag blev det kyckling och rotfrukter i ugn.

  
Resterande dagen har jag faktiskt jobbat. Hemifrån och bakom en näsduk, men ändå. Smidigt med telefoner, mail och intranät. Men med tanke på att förkylningen aldrig tar slut kanske helt nedbäddad hade varit bättre.

Avslutade kvällen med en film 

  
 
Bild lånad från Imdb.

Den var riktigt bra den med. Kör romantiska filmer nu. Orkar inte massa action när min hjärna är mos ändå. Så fin film ❤️

Nu ska jag sova bort alla basilusker.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.