Vitfärg och sushi

15 juli, 2015

Ännu en semesterdag i målningens tecken! Körde igång vid 09.30 i morse med yoghurt, kvarg, jordgubbar och mammas hemgjord müsli, samt knäckebröd med messmör. Perfekt målarfrukost.

All maskering var gjorde sen igår så det var bara direkt på målandet efter frukost. Bra samarbete och effektivitet och vi hade hunnit med två väggar innan det var dags för lunch. Vi körde någon form av egen tapas på rester som fanns kvar, supergott blev det. Kokade rött ris som sedan värmdes upp/stektes snabb tillsammans med parmesan. Kycklingen med spiskummin från igår i bitar. Chilistekt halloumi. Lite rester av bulgursalladen från igår. Haricotes verts, avokado och lite turkiskt yoghurt. Superlätt och så gott och mättande! Och under bar himmel på altanen :)

  
Sen var det bara att fortsätta jobba. Jag fick ansvara för de höga höjderna och stod längst upp på en riktigt hög stege för att nå upp till taknocken. Men det gick bra. Kolla skillnaden – målat högst upp!

  
Mamma var uppskickad på loftet ;) Och fick äran att måla bakom varmvattenberedaren – skojigt värre.

  
Sen lagom tills vi var klara med stora väggen vid 19 tidenså kom pappa ut – som gick på semester idag. Så det firade vi med Sushi som han hade med ut och ett glas vitt vin.

  
  
Jag var lite mer kladdig av vitfärg idag på grund av lite klet när jag stod längst upp och lite när jag kröp vid golvet. Men har ändå klarat mig rätt bra :)

Sen var det den obligatoriska snigeljakten – mindre sniglar idag (intresseklubben antecknar!) Ingen träning hanns med idag, men upp och ner för en stege X-antal gånger och målande mellan 10-19 måste väl ändå ses som en relativt aktiv dag ändå för en vanlig kontorsråtta. Det är faktiskt rätt skoj att måla!

Nu är det dags att sova och ladda inför sista målardagen imorgon – två väggar kvar för den här gången!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.