Veckans Yey och Veckans Nay – Geobear och snöslask

28 januari, 2018

Veckans Yey – Geobear

Jag måste ju såklart tillägna vecknas yey till Geobear. Det bolaget som jag i måndags klev på som marknadschef i norden för. Än så länge känns det riktigt bra!

Veckan flög förbi i en rusande fart, ni vet sådär som den gör när man får göra massa nya saker. Träffa nya människor, se nya ställen och lära sig nya saker. Som förra blogginlägget belyste – det blev lite olika städer under veckan. Tro det eller ej men SJ lyckades också köra tåg utan några påtagliga förseningar – både till och från Malmö. (Jag vet, trodde inte det var möjligt!).

Nästa vecka står det också mycket nytt på agendan. Webbmöten, annonsinlämning och inte minst en tripp till Pirkkala (utanför Tammerfors).

Veckans Nay – Snöslask

Mitt norrländska jag är återigen besviket. Det var snö och vackert när jag åkte till Malmö. I Malmö var det såklart ingen snö, och när jag kom hem igen var den borta även i Strängnäs. Det var fint att åka genom ett vitt Sverige, även om det inte alls gör sig rättvist i den här bilden.

20180123_124902

Veckans Nay – snöslask

Väl hemma igen möttes jag av ett grått mälardalen. Fredagen bjöd på regn och rusk men trotts allt en fin solnedgång över sjön. När årets tråkigaste dagar bjuder på den här utsikten, det är då jag blir glad för att jag bor där jag bor.

20180126_160216

Fin utsikt

Men jag längtar efter mer snö. Det började faktiskt snöa under lördagskvällen och jag hade förhoppningar om att det kanske skulle kunna bli en skidtur under söndagen. Men tji fick jag, när jag vaknade var det slask och min planerade löptur regnade bort.

Jag vet att många förespråkar löpning i regn. Men när det är runt nollan och ösregn kände jag hur jag frös redan innan jag gick ut. Så det blev ett ”Alpinåkaren” pass i FMTK-appen istället. Svettigt och avverkat på 30 minuter. Vad gjorde du en regnig söndag?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.