Säljsnack och hälsotänk

25 januari, 2018

Jag tror jag använt mer säljsnack den här veckan än någonsin tidigare i mitt liv. Jag har på fyra dagar fått en massiv upplärning kring grundförstärkning, geopolymerer och golvlyft. Jag har lyssnat på grymma säljare in action och snappat upp hur man ska tänka. Riktigt kul att vara en del av säljgänget i Sverige på Geobear. Jag har innan tyckt att just säljbiten är något jag skulle vilja putsa till och nu har jag verkligen chansen. Härligt. Sen att omges av personer som har en positiv inställning till livet gör ju allting så mycket enklare!

Senaste åren har jag varit den som försökt trycka in ett träningspass och valt en sallad när vi käkat lunch. Vilket som vanligt resulterat i kommentarer eftersom vi i sverige älskar att kommentera vad andra äter (sluta!). Men igår var det de andra som skulle ut och springa, och lunchen blev en bowl med lax och matvete, tillsammans med kollegan. Inte för att jag har behov av att alla andra gör samma val som jag. Men när de andra fattar att en extra timme innan kvällsmaten vore bra för att hinna träna, då blir det enklare. För då kan man träna och vara social.

Att röra sig efter att ha stått eller suttit en hel dag är ett behov som jag inte är ensam om. Men som inte alla verkar bejaka. Men igår blev det löpning ute för några, och jag körde ett svettigt pass med backlöpning på löpbandet och lite styrka efter det. Ett riktigt svettigt pass som var välbehövligt efter att stått still en hel dag. Men sen valde vi lite balsam för själen. Några goda glas IPA, vitlöksbröd, sniglar (det är faktiskt gott!) och sen fina ribs till varmrätt. Sen måste jag ge Scandic Malmö City cred för en hög med frukt på frukostbuffén, fräsch start och perfekt när man vill mota förkylningsbaciller från alla håll i dörren. (Wish me luck med det!)

Limhamns IPA

Nu sitter jag på tåget påväg tillbaka till Stockholm igen (eller ja, hem). Trött och lite sliten efter 4 dagar som nog kommer kännas av i helgen efter alla intryck, och goda skratt. Men först återstår en fredag med webb-uppdateringar.

 

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 25 januari, 2018 at 19:24

  Kul! En träningstimme per dag borde vara obligatorisk för alla :)

  • Reply Julia 28 januari, 2018 at 18:24

   Det vore ju super!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.