Vårpromenad i Norrtälje

28 mars, 2016

Idag har vi njutit i fulla drag av våren genom en vårpromenad i Norrtälje. Efter en mysig sovmorgon hemma och frukost (så klart bestående av ägg!) tankade vi även bilen med energi och begav oss till Norrtälje.

Jag tycker att det är så skönt att bara passa på att gå någon annanstans än hemma när man har tid. Norrtälje ligger fint vid vattnet och vi passade på att strosa efter ån och sedan vidare på vårpromenaden ut på borgmästarholmen och sedan genom ett villa område tillbaka mot stan.

Så skönt att få tanka på lite D-vitamin efter vintern. Egentligen hade jag och Daniel tänkt inviga våren med en dagsvandring under påsken, men eftersom vädret såg ut att bli så dåligt avblåste vi det. Men nu blev ju vädret super så vi passade på att i alla fall vara ute.

Borgmästarholmen Norrtälje

Vårpromenad i Norrtälje

Så här glad blir man när man får vara ute och gå i solen!

Borgmästarholmen Norrtälje Vårpromenad

Älskar att ta en promenad bredvid vattnet. Det är få saker som gör mig på så gott humör som att få hänga bredvid sjön eller havet. Dofterna, vinden och atmosfären – får mig nästan alltid på gott humör!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobbet. Igår var det födelsedagsfirande hemma hos Daniels föräldrar och sen hemfärd till Stockholm. Ibland kommer livet emellan i bloggandet, jag hoppas det var okej! Ni ska i alla fall få lite uppdatering på födelsedagsfikat och vårpromenaden från söndagen med så småning om.

Nu ska jag njuta de sista minuterna av påsken med att se lite på film! Hoppas er påsk varit super!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.