Fighting på slagskeppet

26 mars, 2016

Idag har dagen mest bestått av fighting på slagskeppet! Combat kämparna skulle gå match och så klart var jag tvungen att vara på plats och heja!

Klockan 08.30 ringde klockan, på en lördag, för att jag skulle hinna packa väskan, käka frukost och bära ner saker i bilen. Klockan 11 var jag nämligen tvungen att ta bussen in till stan för att hinna med att vara på slagskeppet klockan 12 då första matchen började.

Dagens första noterade var att jag var helt fel klädd, det visade sif nämligen att temperaturen återigen verkade bestämt sig för den varmare skalan av vårvädret och min vinterjacka var således helt felplacerad. Tack solen för att du tittade fram! Roligare att vänta på bussen då!

  
Tanken hade varit att Påsksmällen, skulle innehålla 25 matcher. Men då folk hade hoppat av var det bara 17 och tur var väl det! Vid 16.30 var sista matchen klar och alla kände sig mer än nöjda.

Dagens matcher från Combat var Camilla som gick D-klass och Jenny som gick C-klass. Två grymma matcher och en extra klapp på axeln till Jenny som fightades hem en riktigt tung match. Camilla fightade också mer än väl, dock lite för mycket då matchen bröts pågrund av en lite för vällagrad overhand för att vara en D-klass.

 Taggad fighter och coach  
Mits uppvärmning

 
Match spöande!

   

Slagen hjälte med svullen fot.
  

Camilla hälsar med ett tips från coachen: Försök inte laga en redan trasig fot med en muay thai match – funkar sådär!

 

Sen bar det av hem till Etuna och föräldrarna för påskmiddag och en trevlig kväll!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.