Torsdag Fredag i digitaliseringens tecken

25 februari, 2017

Ja den här veckan har verkligen varit i digitaliseringens tecken. Med början på Google och avslut med två dagar ”Digital Axeleration”-utbildning.

Korvstoppning delux med info den här veckan alltså. Som jag skrev tidigare så är det skoj att vi (industridelen av Axel Johnson) nu börjar göra mer saker tillsammans med resten av koncernen. Dessutom är det ett helt annat klientel av människor, kul att mixas upp liten.

Vi höll till på Sturegatan 15, bra lokaler och lunch på Hantverket.

Lax på torsdagen, men hollandaisesås som till och med jag (!) tyckte var god.
På fredagen så bjöds det på något kött som såg ut som en biff men föll sönder som pulled pork. Mycket gott!

Dessa dagar var 2 av 3 heldagar med fokus på mindset kring digitalt. Så vi fick jobba i grupper, flera stycken, och diskutera och påbörja projektarbeten som ska slutföras under Mars. Mycket fokus på att lyssna på hur andra tänkte. Intressant och lärorikt.

 

Vad har jag lärt mig då? Jag har själv skapat citatet ”så fort man tror att man är up-to-date så är man out-of-date”. Eftersom jag fortfarande anses rätt ung och dessutom gillar teknik så anser jag mig rätt up-to-date. Men med tanke på de som är små/unga/barn/ungdomar idag och att de är uppfödda med/i digitala så gäller det att ständigt vara på tårna. Frågan vi fick – har du prövat Facebook-live. Nej. Varför inte? Det tar extremt lite tid och du har inget att förlora på det. Så från och med nu ska jag pröva! Facebook-live ligger ute nu!

Vad prövar du den här helgen?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.