Tisdagssparring och biff med bambuskott

23 juni, 2015

Surprise! Idag är det Tisdag! Och tisdag betyder träning. Idag var Tobias ansvarig för passet och det betyder jobbigt värre – hans fysik är insane! Om man orkar hälften så mycket som Tobbe så är man vältränad!

Vi körde uppvärmning, lite mits och sedan sparring. En del av gänget går matcher på lördag så de tränade i ringen och vi andra fick komma upp och ”rotera” och köra en rond i taget med den som stod i ringen. Det var riktigt roligt och fick lite positiv feedback med – det är alltid skoj. Blir bara så trött på mina stela höfter – funderar på vad jag kan göra åt dem i höst. Naprapat? PT? Mer Yoga? Ta ledigt en vecka och stå i split-position? Trött på dem i alla fall.

Så här trött blir man efter ett redigt Thai-pass:

trött

Men vi är glada för det!

TräningSen hade jag en supersnäll sambo (som ska försvinna iväg resten av veckan, so he better) som gick ut i regnet för att hämta kinamat – Biff mer bambuskott och champinjoner för min del. Gjorde min annars ganska tråkiga dag bättre (fast i ärlighetens namn var det ganska smaklöst – skulle vilja lära mig att göra det själv!). Dagen på jobbet idag var motsatsen till en produktiv dag – ni vet när man vaknar och känner sig mest omotiverad till livet och resten av dagen bara övertygar en om att man skulle ha stannat kvar i sängen. Tur att jag fick boxas lite och bli på bättre humör – man är aldrig sur efter ett thaipass!

Imorgon blir det möten för fulla muggar och sen ser jag fram emot AW med Mathilda på Jamie Olivers restaurang vid Stureplan imorgon kväll!

Ha det bra tills dess!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.