Lillördag och AxFlow möte

24 juni, 2015

Onsdag, lillördag eller humpday! Och det känns verkligen som det den här veckan. Torsdag, fredag kvar och sen blir det helg och löpning och chill. Daniel fritt hela helgen dessutom så kan hitta på vilka bus jag vill ;)

Idag var det jobb – Shareit möte – lansering imorgon, blir nog bra :) Ett projektet till ända äntligen. Vi måste verkligen bli bättre på att stänga projekt – 80% klart är Certex och jag extremt bra på – men de sista 20% är svåra. Sen blev det lunch på en kvart (matlåda med ris och biff med champinjoner och bambuskott från igår kväll!) sen in till stan. Då Roslagsbanan bara går till universitetet nu så var det mest tidseffektiva att gå därifrån – så blev 25 minuter promenad till Wennergren Center. Sen blev det möte med Jonas på AxFlow för att förstå hur de arbetar med kunder, CRM och segmentering. Lite preview av Microsoft Dynamics och diskussion av system-spagetthi ;) (när man har alldeles för mycket system så det blir kaos)

Efter det begav jag mig Sveavägen upp och checkade in på Waynes för en latte och ett webinare med inRiver som arbetar med PIM system. Som ni förstår är jag lite insnöad på system just nu och försöker klura ut hur vi bäst skulle kunna få våra system och potentiella system att samarbeta på bästa sätt och vart vi (läs jag) ska lägga kraften och budgeten. Intressant och frustrerande på samma gång! Efter en trevlig stund med latten gav jag mig iväg för att möta Mathilda på inplanerad AW på Jamie Olivers italienska restaurang.

Betyg: 2 av 5 boxningshanskar 

Maten såg bra ut men smakade inte mycket alls. Bruchettan som vi åt till förrätt var till och med en besvikelse. Sjukt mycket ricotta ost och lite bröd – helt fel fokus både enligt mig och Mathilda – bruchetta ska ju inte ens ha ost! Maten gick att käka och såg god ut men jag spenderar hellre mina 400kr på en annan resturang!

   

  

  

  

 Men en flaska rosé med den här donnan på en onsdag sitter dock aldrig fel!

Sen blev det den klassiska efter-maten-latten på Espresso House på Stureplan! Så två latte idag alltså – onsdagslyx!

  
Dagens träning fick således bli promenad till jobbet-till Roslagsbanan – till Wennergren från universitetet  – från Wennergren till Hötorget – från Hötorget till Stureplan och från Stureplan tillbaka till universitetet. Så det blev några steg! Det gäller att utnyttja vardagsträningen när det går :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.