Sparring och söndagsmys

10 januari, 2016

Imorse var jag riktigt pepp på årets första sparring. Den gick dessutom riktigt bra!Två blåa lår, sår på armbågen och minisår på hakan – nu känner man att man lever igen ;) Och ja, det gick faktiskt bra, vi tränade lite nya sparkar med sidförflyttning, var av blåa lår efter upprepade sparkar på samma ställe. Armbågen var en hyfsat bra block och någon som glömt pedikyren över jul. Hakan blev bara en liten rispa och någon med längre ben än han trodde när vi övade sparkar och jag inte kunde ha någon guard.

Själv kände jag att idag lyckades jag faktiskt ducka för lite slag och sedan attackera därifrån. Anders träning i torsdags var riktigt bra. Körde hjälm idag på sparringen med och kände att jag vågade pröva lite andra lösningar än vanligt just för att det inte gör så mycket om man råkar missa någon block då. Men det gick riktigt bra och kände att jag var med. Reflexerna börjar bli bättre. Har fortfarande långt kvar till att vara explosiv men det tar sig och det är väl ändå det som räknas! Utöver det tyckte jag att jag lyckades sjunka ner och ha bättre stance än vad jag inbland har. Bra start på årets sparring helt enkelt! Svettigt blev det.

Årets första sparring

Ett äkta endorfinberikat leende och sen blev det som vanligt hem och studsa rakt in i duschen. Finns det något skönare än en dusch efter ett riktigt svettigt pass? Ta av sig äckliga blöta träningskläder och få löddra in sig i duschkräm (för tillfället Body Shops Cranberry)  och fixa håret med ett riktigt bra schampoo (just nu Matrix sleek look). Komma ut som en ny – och efter sparringen lite blåare, människa.

Annars har kvällen bjudit på proteinpannkakor med hemgjord vaniljkvarg, bara synd att det tar typ 4 gånger så lång tid att steka dem som att är dem! Basen är kvarg, havregryn, ägg och äggvita och vanilj proteinpulver och ”vaniljsåsen” är kvarg med vaniljproteinpulver och extra ”riktig vanilj”. Supermättande och gott. 

Proteinpannkakor och vaniljkvarg

Imorgon är det alltså dags för första hela veckan sedan efter jul. Det kan bli lite tufft. Men imorgon kväll blir det Yoga – det ser jag fram emot. So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.